Најновије

Види, види, ко је то венчао Цецу и Аркана? Мрачна тајна са свадбе века! (ФОТО)

Цеца Ражнатовић се 19. фебруара 1995. године удала за Жељка Ражнатовића Аркана.
Цеца и Аркан (Фото: Јутјуб)

Цеца и Аркан (Фото: Јутјуб)

Оно што је мање позната информација је да је бивши владика Зворничко-тузланске епархије Василије Качавенда био је један од свештеника који су венчали Цецу и Аркана.
На фотографији се јасно види да је Качавенда био у реду свештеника СПЦ који су присуствовали српској "свадби деценије".
Качавенда био врло непријатан током разговора с новинарима који су га питали о овој фотографији. - Нисам их венчао, али нећу да вам кажем да ли сам присуствовао. Не сећам се - рекао је владика и спустио слушалицу. Ипак, свештеник Милидраг Стокановић, Качавендина десна рука, сећа се да је владика био међу свештеницима који су венчали Аркана и Цецу. Он каже да се са сигурношћу сећа да Качавенда није лично водио церемонију, него да су то радила друга два свештеника. Он је, каже Стокановић, био позван као епископ како би били испоштовани црквени канони, јер је Аркан био старији од Цеце 21 годину. - Ту се ради о црквеном канону који само изузетно допушта велику разлику у годинама између младенаца. Код њих је та разлика била већа од прописаног максимума од 15 година. Сећам се венчања, а Качавенда је био позван да буде међу свештеницима, пре свега, јер је био велики Арканов пријатељ, а и као епископ због контроверзи око разлике у годинама супружника - каже Стокановић.
Прочитајте још:САВРШЕНА ГУЗА У ПРВОМ ПЛАНУ: Због Нате у бикинију ће вам прескакати срце (ФОТО)Серијал голотиње се наставља: Станија показала међуножје! (ФОТО)НЕ МОЖЕ ОДВРАТНИЈЕ: Миљана смакла гаћице и мокрила у дневној соби пред свима! (ВИДЕО)
Извор: rijaliti24.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА