Најновије

ЈОШ ЈЕДАН "БЕЗОБРАЗЛУК" ГЕНЕРАЛА БРИДЛАВА: Овај пут о избеглицама и Русији!

ВАШИНГТОН - Главнокомандујући НАТО алијансе за Европу, амерички генерал Филип Бридлав, изјавио је нешто чиме је у главама свих нормалних људи широм света дефинитивно покопао НАТО алијансу.
Генерал Бридлав (Фото: ЈуТјуб)

Генерал Бридлав (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, човек тврди да је избеглички талас из Сирије настао због ваздушних удара Русије у тој земљи. Он оптужује Москву и Дамаск да су направили заједнички план и да бомбардовањем мирног становништва у Сирији желе да додатно врше притисак на Европу, тако што ће бомбардовањем проузроковати велики талас избеглица. "Они избеглице користе као оружје. Желе да сломе Европу на тај начин." - каже Бридлав, преноси Фајненшел Тајмс. Генерал Бридлав је истакао да је до тог закључка дошао, јер и Сирија и Русија користе "слабији тип бомби" у ударима по мирном становништву, те да је циљ тих удара заправо застрашивање становништва, како би их натерали у "избеглиштво", наводи амерички лист. Ова изјава је потпуно ненормална, јер је опште позната ствар да је избеглички талас настао много пре ваздушних операција Русије, али она додатно сведочи да је НАТО потпуно поражен у пропагандном рату који покушава да води против Русије.
Прочитајте још:ОЛБРАЈТОВА ПРОГОВОРИЛА СРПСКИ: Американци не мрзе Србе (ВИДЕО)ФОРБС ОТКРИВА РУСКУ СТРАТЕГИЈУ: Више немају шта да изгубе, да би опстали морају да буду као Спарта
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА