Најновије

Трамп све ближи кандидатури за Белу кућу

Гласање за демократску и републиканску номинацију у председничкој трци синоћ је одржано у неколико америчких држава. На такозваном супер уторку највећи број делегата према очекивањима освојили су Хилари Клинтон у демоктратској, односно Доналд Трамп у републиканској партији.
Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Убедљиве победе Клинтонова забележила у Џорџији, Вирџинији, Алабами, Масачустесу, Тексасу, Тенезију и Арканзасу где је осовојила укупно 873 делегата, наспрам 296 Бернија Сандерса. Сандерс је забележио победе у родном Вермонту, Оклахоми, Минесоти и Колораду. - Улога на овим изборима никада није био већи, а реторика коју чујемо са друге стране никада није била гора – рекла је Хилари. У републиканској партији, Трамп је освојио 251 делегата, упола више од његових најближих конкурената, сенатора Круза 114. и Марка Рубиа 53.
Прочитајте још:TEНКОВИ ИСЛАМИСТА ЛЕТЕ У ВАЗДУХ: Овако бију Асадови „Тигрови“! (ВИДЕО)СМРТ НИКАД НЕ СПАВА: „Звекнуо“ га снајпер током интервјуа! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)НОВИ ИНЦИДЕНТ У СИРИЈИ: Турска војска пуцала на Русе!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА