Најновије

ТРАМП САТИРЕ ЕВРОАТЛАНТИЗАМ: Путин је моћан лидер, а Меркелова је упропастила Немачку!

САД - Доналд Трамп, републикански кандидат за шефа Беле куће, опет је у свом јавном наступу говорио о Владимиру Путину, председнику РФ.
Трамп (Фото: ЈуТјуб)

Трамп (Фото: ЈуТјуб)

"Владимир Путин је силан лидер и то је факт!" - каже Трамп, одбијајући да се сложи да је реч о "комплименту". Трамп је додао да је "Путин много моћнији од америчких лидера", али и да то не значи да он подржава Путина у свему. На констатацију новинара да је то што Трамп говори ипак велики комплимент, Трамп је рекао да је "он мислио и за Ангелу Меркел да је она велики лидер све до тренутка када је упропастила Немачку". "Немачка је сада потпуна пропаст!" - рекао је Трамп, што је пропраћено аплаузима публике. "Снажан лидер не значи и добар лидер. Путин је апсолутно снажан лидер и ја сада не оцењујем да ли је он добар или лош, само кажем да је то факт. Путин је моћан лидер." - рекао је Трамп у дебати на СиЕнЕн-у.
Прочитајте још:РУСКИ МЕДИЈИ: Николић обећао Путину да ће Србија остати далеко до војних савезаНЕВЕРОВАТНО: Амерички суд прогласио Иран кривим за нападе 11. септембра, траже 10 милијарди одштете!?
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА