Најновије

ОТКРИВЕНА ТАЈНА БЕРМУДСКОГ ТРОУГЛА: Истина о нестанку бродова и летелица крије се на дну мора

Откриће огромног подводног кратера на дну Баренцовог мора могло би да буде логично објашњење нестанка бродова у Бермудском троуглу.
Бермудски троугао (Фото: Јутјуб)

Бермудски троугао (Фото: Јутјуб)

Научници нагађају да су ови кратери широки по 800 метара настали захваљујући великим количинама метана, који је највероватније доспео са обала гасом богате Норвешке, које су се дуго таложиле да би на крају експлодирале остављајући за собом огромне рупе. Област са кратерима је вероватно највеће жариште метана које се ослобађа у плиткој морској води. Кратери настали експлозијом представљају потенцијално велик ризик по пловидбу бродова у Баренцовом мору. Они такође могу да представљају узрок нестанка бродова и летелица, тврде научници. Ова област се протеже од севера Атланског океана, преко Флориде, па до Порторика. Руски научник Игор Јелцов је изјавио да је Бермудски троугао настао као последица реакција подводног гаса. - Ове реакције могу бити изузетно снажне попут нуклеарних - напомиње и додаје: "То доприноси загревању океана и потонућу бродова у водама помешаним са великом количином гаса."
Прочитајте још:ИГРАЈУ СЕ С ПРИРОДОМ: Узгојили пиле са ногама диносауруса (ВИДЕО)ПУТИНОВ ПИШТОЉ: Ово руско оружје је толико смртоносно да је забрањено у Америци (ВИДЕО)КРВ ДА ТИ СЕ СЛЕДИ: Поставио је камеру и легао да спава, оно што је видео престравило га је (ВИДЕО)
Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА