Најновије

ЗАБОРАВИЛА ГАЋИЦЕ: Атрактивна Селена Гомез открила превише! (ФОТО 18+)

Након што је атрактивна певачица повећала груди због бившег дечка Џастина Бибера, Селена Гомез је многе оставила без даха када је црвеним тепихом прошетала на једној ревији у Паризу у својој деколтираној хаљини са великим изрезом.
Селена Гомез (Фото: Јутјуб)

Селена Гомез (Фото: Јутјуб)

Хаљина је изрезана и горе и доле, тако да су јој се са једне стране назирале груди, које су претиле сваког часа да испаду, а са друге међуножје које се у једном тренутку јасно могло видети. На све то, певачица је "заборавила" да обуче гаћице тако да је буквално показала све што има. Иначе, то није једини случај. Слична ситуација се догодила и на једној позорници у њујоршком Либерти Ајланд парку, када јој је у сред наступа испод једне дуге, хипи хаљине севнуло међуножје. Јасно се видело да певачица не носи доњи веш и да је показала више него што је планирала. Можда ће Селену овај други пут научити памети, те ће почети да облачи доњи веш мало чешће.
Прочитајте још:ОПА: Ани Николић севнуло међуножје испод розе хаљине! (ВИДЕО)Скроз гола Каја у кади пуној млека! Ово морате да видите! (ВИДЕО)
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА