Најновије

ОРБАН ПРОТИВ ЕУ: Европа није слободана јер забрањеује говор истине!

Према речима мађарског премијера, Европа данас није слободна, јер слобода почиње изговарањем истине, "а у данашњој Европи је забрањено говорити истину".
Виктор Орбан (Фото: Јутјуб)

Виктор Орбан (Фото: Јутјуб)

Мађарски премијер Виктор Орбан оценио је данас да Европа није слободна, јер се не сме изговорити да јој прети најезда миграната. - Данас, 168 година након што су се европски народи борили за своју слободу, Европа, наш заједнички дом, није слободан – рекао је Орбан на прослави обележавања мађарске револуције 1848/49. године. – Није нам дозвољено да кажемо да Европи прети маса миграната нити да мигранти доносе криминал и тероризам на наш континент. Даље, Европљанима није дозвољено да кажу да прилив миграната није случајност, већ унапред планирана, контролисана акција – твди мађарски премијер. Орбан је рекао да је Брисел презаузет планирањам расподеле странаца широм Европе, али је додао да се Европљани “полако буде” и схватају да је њихова будућност доведена у питање.
Прочитајте још:БОНДАРЕВ: Наши пилоти у Сирији ни једном нису промашили циљ!Удари на Курде у Ираку као одговор за напад у Анкари!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА