Најновије

У ДРЖАВНОЈ ДУМИ: Јељцина и Горбачова проглашавају "издајницима"

МОСКВА - Либерално-демократска партија Русије, чији лидер је познати националиста Владимир Жириновски, поднела је у Државној Думи званични предлог да политичка деловања Михаила Горбачова и Бориса Јељцина буду проглашена издајничким.
Дума (Фото: ЈуТЈуб)

Дума (Фото: ЈуТЈуб)

"Један од задатака Државне думе је историјска правда и зато се залажемо да на нивоу историјске истине и општег друштвеног интереса, политичка деловања Бориса Јељцина и Михаила Горбачова буду проглашена издајничким." - стоји у саопштењу ЛДПР-а. Политике "перестројке" и "Јељцинових реформи" су две политике које су разрушиле Русију и на унутрашњем плану, али и срушиле положај Русије на међународном нивоу, каже се у саопштењу. Историја мора да запише ова два политичара као издајнике да Русија више никад не би поновила такве грешке, истичу у ЛДПР. Подсећамо, утицајни руски аналитичар и један од најпризнатијих експерата за област информационог ратовања, др Игор Николајевич Панарин, већ дуже време се залаже за овакав акт званичних руских власти. Панарин је писао о Горбачову као издајнику, оптужујући га чак да је дозволио крађу златних резерви Русије.
Прочитајте још:Крај Сједињених Америчких Држава – „Царства хаоса“„ПУТИН НАДМУДРИО ОБАМУ“: Шта стоји иза одлуке Русије о повлачењу из Сирије?
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА