Најновије

ЗНА ШТА СЕ СПРЕМА КАРАЏИЋУ: Шешељ очекуjе драконску казну, али мању од Радованове

БEOГРAД - Лидер СРС Воjислав Шешељ изjавио jе данас да очекуjе драконску казну у Хашком трибуналу, али мању од оне коjу ће добити Радован Kараџић.
Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Шешељ тврди да jе радикалима познато на колико година затвора ће бити осуђен Kараџић и наjавио "митинг против Вучићевог режима", у знак протеста због те пресуде и споразума са НATO пактом. Шешељ jе поновио да ни он, нити његово троjе сарадника, неће добровољно отићи у Хаг, као и да не зна како ће реаговати власт: "И мене интересуjе шта ће режим да уради", истакао jе Шешељ. Kоментаришући изjаву потпредседника владе Расима Љаjића да jе влада известила Tрибунал о тешкоћама за спровођење налога да лидер радикала присуствуjе изрицању пресуде, он jе шаљиво прокоментарисао да разуме њихове тешкоће, jер има преко 130 килограма. Разлог поверљивости преписке између владе и Хашког трибунала, уведену jуна прошле године, он види у жељи да се "мимо очиjу jавност и мимо његовог знања договараjу шта и како да раде".На опаску да jе Љаjић рекао да су они у надлежности правосудних органа Србиjе, Шешељ jе запитао да ли то значи да нам jе Хашки трибунал пренео надлежности.
Прочитајте још:ШЕШЕЉ ОТВОРЕНО О СВЕМУ: Била би срамота да ме Вучић испоручи Хагу, он и Николић нису моја политичка децаПоповић: Русија подржава војну неутралност Србије
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА