Најновије

ОДБРУСИЛИ ЧЕДОМИРУ: Залажеш се са Тадићем и Чанком за НАТО, гејеве и независно Косово!

БEOГРAД - Покрет социjалиста упитао jе вечерас лидера ЛДП Чедомира Jовановића шта то ново грађанима Србиjе нуди његова коалициjа са СДС Бориса Tадића и ЛСВ Ненада Чанка.
Покрет социјалиста (Фото: ЈуТјуб)

Покрет социјалиста (Фото: ЈуТјуб)

"Знамо да се искрено залажете за независност Kосова, за отцепљење Воjводине, за улазак у НATO пакт, за легализациjу геj бракова, али нас интересуjе да ли сте за ову изборну кампању смислили бар jедну ствар коjа jе у интересу грађана Србиjе", упитали су у саопштењу из ПС. "Ниjе Aлександар Вулин љут на Чедомира Jовановића, али jесу радници коjи су остали без зараде и имовине за коjу мораjу да га туже. Љути су на Чедомира Jовановића радници, jер су истовремено своjоj деци морали да кажу да немаjу пара за њихову школарину пошто газда Чеда уместо да им да плату, с тим парама планинари по Aконкагви. Љути су газда Чедини радници на њега, исто као што су љуте и стотине хиљада отпуштених радника коjи су морали да трпе последице Дос-овске пљачкашке приватизациjе", додаjе се у саопштењу. Покрет социjалиста jе саопштио и да jе поносан што има председника кога подједнако нападаjу и заговорници признања Kосова, отцепљења Воjводине, НATO савеза и геj бракова, као и они што би да Србиjу изолуjу и врате децениjама уназад. "И jедни и други су били и остали део ДOС-а, као што би се и jедни и други уjединили само да имаjу глас више, само да достигну цензус, само да врате време кризних штабова и пљачкашке приватизациjе. Покрет социjалиста jе поносан што jе у заjедничкоj борби са Aлександром Вучићем, у заjедничкоj борби за праведниjи, поштениjу и честитиjу Србиjу, у заjедничкоj борби против свега што преставља Чедомир Jовановић и његови коалициони партнери", додаjе се у саопштењу. Из ПС jош поручуjу да jе "управо уjедињена мржња ЛДП, СДС, ДС, ДСС/Двери, према Aлександру Вулину и Aлександру Вучићу, доказ да Србиjа иде добрим и сигурним путем". "На краjу бисмо волели да знамо шта данас о Борису Tадићу сварно мисли Чедомир Jовановић, да ли оно што jе говорио када jе избачен из ДС или ово што тренутно прича док се очаjнички боре за цензус, као и да ли jе успео са коалиционим партнерима да се договори ко им jе кандидат за премиjера", закључуjе се у саопштењу ПС. Лидер ЛСП Jовановић оценио jе раниjе данас, а поводом, како jе наведено, изjава министра за рад Aлександра Вулина, да Србиjа на европском путу неће проћи ни корак док jе њиме воде људи коjи мисле да "истовремено могу да буду и марксисти и православни фундаменталисти, и модерни политичари и љути четници". У писаноj изjави достављеноj медиjима Jовановић каже и да су то људи коjи су неспремни да се суоче са грешкама коjе упорно праве од када се баве политиком.
Прочитајте још:ЧЕДА НАПАО ВУЛИНА: Колико срамоте још Србија да истрпи!?ЗБОГ ОВОГ ЋЕ СЕ ТРЕСТИ ЦЕЛА СРБИЈА: Власт припрема папину посету Србији!?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА