Најновије

Због ове моје особине не знам колико ћу још да живим: Ксенија Пајчин најавила сопствену смрт! (ВИДЕО)

Ксенија, коју је пре 6 година убио манекен Филип Каписода, неколико дана пре него што је усмрћена је имала неколико злослутних интревјуа, којима као да је предвидела мрачну судбину.
Ксенија Пајчин (Фото: Јутјуб)

Ксенија Пајчин (Фото: Јутјуб)

Једна од најтрагичнијих прича на домаћој естрадној сцени одиграла се 17. марта 2010. године када је Филип Каписода прво убио своју девојку Ксенију Пајчин, па онда пресудио себи. Да њен живот тада није трагично угашен, певачица би јуче напунила 38 година. Трагично настрадала Ксенија Пајчин дала је свој последњи интервју у четвртак, 11. марта, само неколико дана пре смрти. Било је то у емисији "Скандалозно" код Оље Црногорац на ТВ Кошава. Оно што је нарочито било шокантно и, у неку руку, бизарно јесте то што је певачица у пар наврата током разговора просто наслутила своју судбину. Она је изјавила "да ће да се рокне". Ипак, последња реченица коју је Ксенија изговорила у интервјуу је она од које ћете се најежити. www.youtube.com/watch - Себи нећу опростити то што сам толико емотивна, а другима што нису људи какви сам мислила да јесу, уствари, ја опраштам све, моја дефиниција човека је да ти је Бог дао живот, да будеш на земљи, а ти ако ниси спреман за то, заиста не треба да будеш ту , или ако си емотиван као ја, онда треба да размислиш колико још треба да будеш ту - рекла је тада певачица. Покојна певачица је у емисији причала о томе да ли и колико још треба да живи, а необичним одговорима успела је да збуни водитељски пар Ољу Црногорац и Марјана Каменовића. У препознатљивом тону, некада једна од најсексепилнијих Српкиња говорила је како се плаши брака и трудноће, тврдила да су мушкарци глупи и открила да је са Филипом у вези зато што је он једини човек који уме да је трпи.

Platila za sve,a nije bila kriva...

A photo posted by Ksenija Pajcin (@in_memoriam_ksenija_pajcin) on

Тада је причала и о томе да ли се свети мушкарцима. – Светим се тамо где треба, глупацима! Морам да им покажем да су глупи, пошто су мушкарци иначе такви - рекла је Кесенија која, изгледа, није имала нарочито високо мишљење о мушкој популацији.
Sa snimanja spota za pesmu "Hajde sestro" A photo posted by Ksenija Pajcin (@in_memoriam_ksenija_pajcin) on
Денс дива је у последњем интревјуу признала каква је када воли, а каква када раскида. – У љубави сам страствена, нисам посесивна нити романтична, а ни љубоморна. Нисам манипулатор, можда јесам ако ми то неко дозволи, не волим пуно да причам, ако ме воли, све ће схватити. Када раскидам кажем дечку да је мајмунчина, сељачина и да ме остави на миру, јер не могу да га поднесем. Шалу на страну, ја сам дуго у овом послу, и увек је било момака који се боре за нешто, а ни сами не знају за шта. Мушкарцима је увек сметало то што сам само своја. То увек највише смета, у било ком односу, зато треба имати праве људе уз себе, а ја то сад имам, јер генерално пуно патим и ужасно сам емотивна – рекла је Ксенија у свом последњем јавном појављивању.
Прочитајте још:ПОПЕЛА СЕ НА СТО И ЗАМЕШАЛА: Погледајте Душичин прљави плесТЕШКО ИХ ЈЕ ОБУЗДАТИ: Коко Ти испале огромне груди, а вама ће очи када их видите! (ФОТО)ОДАВНО ЈЕ НИСМО ВИДЕЛИ ГОЛУ: Вратила се Анастасија Будић ко од мајке рођене! (ФОТО 18+)
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА