Најновије

ОВО НИЈЕ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Обелодањено стравично масонско писмо у коме су најавили Трећи светски рат!

Није реч ни о каквом пророчанству нити предвиђању. Реч је о глобалним плановима масонске елите, о мрежи која се плете над нашим главама без обзира на оно што свет жели, јер све оно што је масонски врх замислио, то се и спроводи.

Најавили Трећи светски рат (Фото: Јутјуб)

Људи се наивно надају да је могуће спречити рат и да ће светом завладати мир. Међутим, то је велика заблуда у коју нас увлаче манипулативни појединци који уз узвике „Мир и сигурност“ убијају милионе људи у овом тренутку.
На то доказује писмо једног од највећих масона новије историје Алберта Пикеа, врховног заповедника Шкотског реда слободних зидара у Америци, које је послао Ђузепеу Мацинију, италијанском илуминатском „револуционару“ још давне 1871. године!
Наиме, Пике није био никакав пророк и није имао никакве наднаравне способности, већ је у писму говорио оно што је тада и још пуно пре масонерија зацртала за овај свет. То је племство које влада иза кулиса, племство које је жељно људске крви, а људску крв најлакше је добити глобалним ратом. Тако је Пике у писму објаснио Мацанију како ће (по њиховим замислима) потећи крв у 1. 2. и 3. светском рату. Све што је исписано у писму се и догодило па и 3. рат којем сада сведочимо.

Преносимо вам делове из писма

„Први Светски рат мора бити остварен како би омогућио Илуминатима да збаце с положаја моћи руске цареве и тиме Русију учине тврђавом атеистичког комунизма. Разилажење и неслагање између британског и немачког царства, узроковано агентима Илумината, биће узето као повод за тај рат. На крају рата успоставиће се комунизам како би се преко њега уништиле и друге владе и ослабио утицај религија.“
Познаваоци историје препознаће да су политички савези Енглеске с једне стране и Немачке с друге (сковани између 1871. и 1898. г. од стране Ота фон Бизмарка, су-заверника Алберта Пикеа), били инструмент за произвођење првог светског рата.
„Други Светски рат биће подстакнут искориштавањем разлика између фашиста и политичких циониста. Тај рат треба би требао за последицу да има уништење нацизма, те јачање ционизма у тој мери да омогући успостављање суверене државе Израел у Палестини. Током другог светског рата међународни комунизам мора постати толико јак да буде противтежа хришћанству, које ће бити обуздано и држано у позадини све до момента када ће се употребити за коначну социјалну катаклизму.“ Након другог светског рата, комунизам је ојачао у толикој мери да може да преузме слабије владе. На потсдамској конференцији 1945.године, Труман, Черчил и Стаљин су једноставно предали велики дио Европе Русији, док је на другој страни света заоставштина рата с Јапаном помогла да талас комунизма продре у Кину.
„Трећи светски рат мора бити подстакнут искориштавањем различитости, проузрокованих „агентуром Илумината“, између политичких циониста и вођа исламског света. Рат треба да буде вођен на такав начин да се Ислам (муслимански арапски свијет) и политички Ционизам (држава Израел) међусобно униште.
У међувремену, остале нације, ће се још једном поделити по том питању, биће присиљене да се боре до тачке потпуне физичке, моралне, духовне и економске исцрпљености… нахушкаћемо нихилисте и атеисте; испровоцираћемо огромну социјалну катаклизму која ће својим страхотама народима јасно показати учинак потпуног атеизма, извор дивљаштва и најкрвавијег превирања.
Тада ће широм света грађани, принуђени да се бране од револуционарних светских мањина, истребиће уништаваче цивилизације, и гомиле, разочаране хршћанством, чији ће деистички дух од тог тренутка бити без смера и циља, жудећи за идеалом, али не знајући на шта усмерити своје обожавање, примиће истинско светло кроз универзалну објаву чистог Луциферовог наука који ће напокон бити изнесен пред јавност. Та ће објава бити резултат општег реакционарног покрета који ће уследити након уништења и хршћанства и атеизма, оба истовремено побеђена и искорењена“ , стоји у писму.
“Рат се састоји у томе да се људи, мада једни друге не познају, међусобно убијају на заповед људи који се врло добро познају, а узајамно се не убијају“,  рекао је Алберта Ајнштајн који је у пар сажео читаву заверу која се надвила над човечанством, зато што смо ми то допустили! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА