Најновије

Шарена ускршња декорација

Унесите дух Ускрса у целу башту, а не само на трпезаријски сто.

Будите маштовити (Фото: Јутјуб)

Свеже цвеће најлепши је украс уз офарбана јаја, а јарке боје и шаренило током ускршњих празника не треба избегавати, напротив, топло се препоручује. Уместо обичних пластичних или керамичких држача за јаја сталак украсите свежим цвећем, бисерима, штрасом и шареним пантљикама.
Такође, јаја украсите перјем и стакленим перлама. Направите корпицу од грања и украсите је маховином и цвећем. Оваква корпица изгледаће далеко лепше и природније него лажна трава.
На врата или терасу ставите венац од природних материјала. Венац може да се направи од трске или савитљивих грана, а остало зависи од креативности. Мало маховине, шарени лептири закачени дрвеним штипаљкама и љуске од јаја - савршен су украс за венац. У љуске од јаја је довољно ставити мало плодне земље и посејати жито које ће нићи за неколико дана. Љуске од јаја могу да послуже и као мале вазе у којима ће стајати вода и цвеће. Од љуски јаја, које споља треба офарбати у јарке боје, могу се направити и занимљиве свеће које ћете упалити током вечере. Такође, лепо украшене љуске са пантљикама могу да се окаче и на прозор.
Потрагу за јајима по дворишту направите занимљивијом од свих досадашњих тако што ће читаво дрво бити украшено. Поред богато украшеног дрвета и гумене чизме могу да буду место где се крију јаја. У кући у којој има деце направите шалу са лажним вратима која воде у унутрашњост дрвета.
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА