Најновије

ДАЛИ МУ МАПУ: Напредњаци Радуловића шаљу у "Лазу" (ФОТО)

БЕОГРАД - Обрачун мандатара за састав Владе Србије Александра Вучића и лидера Покрета „Доста је било“ Саше Радуловића имао је и своје друго полувреме.

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

Према сазнањима, шефа ДЈБ је у холу Скупштине Србије дочекао потпредседник СНС-а Миленко Јованов, који му је уручио две мапе - једну од седишта „Доста је било“ до Психијатријске болнице „Др Лаза Лазаревић“ и другу, на којој су црвеним маркертом обележене све фирме у којима је Радуловић био стечајни управник, а којима је, како се сматра, нанета вишемилионска штета.

Када је примио мапе, Радуловић је само пребледео и, народски речено, „изгубио се“.

Разговор о Влади Србије између мандатара Александра Вучића и представника листе ДЈБ-а са Сашом Радуловићем на челу, завршен је за неколико минута, када је премијер рекао шефу ДЈБ-а да је „лопов и лажов“ и избацио га напоље.

Славица Ђукић Дејановић, директор Болнице „Др Лаза Лазаревић“, каже да није етички да она као лекар коментарише сукоб напредњака и Саше Радуловића, а када је у питању слање лидера ДЈБ-а на лечење у њену клинику, каже:

- Само проверени стручњаци могу да утврде да ли је некоме потребно лечење у нашој установи - каже директорка психијатријске болнице.
Иначе, посланик ДЈБ-а Душан Павловић се на друштвеним мрежама жалио на Вучићев стисак руке.

- Вучић ми је јако стегао руку и повукао је према себи. Скоро сам се затетурао унапред - написао је он. Извор: Ало, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА