Најновије

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ БАЊАЛУЧКЕ ПРОСТИТУТКЕ: Траже ми да...

- Бања Лука је мали град, овде се све сазна. Најважније од свега је да не постоје материјални докази, а оговарања и прича увек има. Јако је тешко изаћи из овог посла - почиње разговор Дијана, елитна проститутка која ради у Граду на Врбасу.

Секси...(Фото: Јутјуб принтскрин)

Дијана је за навела да је у свет проституције ушла недуго након што се из малог места доселила у Бања Луку да студира. Каже да је ово био једини начин да приушти живот какав жели јер је пореклом из сиромашне, сељачке породице.
- Моја месечна зарада у почетку је била око 500 до 800 евра, али сада је и преко 2.000 евра. Уколико идете да пружате услуге клијентима у иностранство, онда је и зарада већа  - додала је Дијана у својој исповести.
Она је додала да најчешће путује у Италију, Шпанију, лети на Ибицу, а понекад има посла у Београду или Дубаију. Тамо је највећа конкуренција, јер је доста девојака из БиХ, Хрватске и Србије.
Доста клијената тражи оргијање
- Доста клијената тражи оргијање…  Навикла сам и да ступам у сексуални однос са девојкама, женама. Понекад су то жене које су доста старије, које су жељне мало забаве и имају новац да то себи приуште – навела је она.
Након неколико година у свету елитне проституције Дијана каже да не мисли да пуно погрешила.
Према њеним речима, разлика између елитне и обичне проституције је у томе што су елитне проститутке образоване, културне девојке које знају да се понашају и имају изузетне манире.
- Када их видите, никад не бисте помислили да се ради о проститутки. То су све даме, госпође, лепо обучене, дотеране, васпитане и школоване – истиче она.
Каже да, бавећи се овим послом може да помогне породици и пријатељима који немају новца, али да увек мора да буде на опрезу и да има спремне одговоре на питања како зарађује.
- Ко жели да изађе из овог посла, најбоље је да нови живот започне негде у иностранству, далеко од познаника и света проституције - нагласила је.
Каже да за неколико година и сама планира да се повуче, али тек када буде стамбено и материјално осигурана. Које су три позе у којима жене најчешће доживе оргазам можете сазнати ОВДЕ. Извор: Mondo.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА