Најновије

И мушкарци имају Г-тачку! Ево како да је стимулишете! (ВИДЕО)

Ако још нисте чули за П-тачку, ево прилике. Ради се о тачки која се налази у близини простате, међутим, начин стимулације ове мушке ерогене зоне се неће свидети многим мушкарцима.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

П-тачку није тешко пронаћи. Довољно је да лаганим покретима, помоћу прстију, потражите простату која је у виду малог глатког испупчења, односно мехура. П-тачкаје врло доступна и стимулише се лаганим кружним покретима помоћу прстију, а они смелији могу да искористе и секс-играчке за стимулацију.
Једино што је по мало шкакљиво у целој причи је начин стимулације, с обзиром на то да се до простате долази кроз анус. Баш због тога се на овакав корак не одлучују многи парови, односно мушкарци, јер се овај чин повезује са хомосексуалношћу. Међутим, овакво размишљање не води ничему, осим ускраћивању јаких сексуалних ужитака. Секс-играчке су раније углавном биле прављене тако да задовоље настране перверзњаке, усамљене жене и хомосексуалце, јер је то била најбројнија клијентела секс-шопова широм света, али сада, кад су многи хетеросексуални парови почели да их посећују и секс-играчке су попримиле други облик. Тако сада имамо и играчку за стимулацију П-тачке.
Функција простате је произвођење сперматозоида, али истовремено може да послужи и као извор фантастичног сексуалног ужитка код мушкараца баш због тога јер се налази на месту где се укрштају нервни путеви мозга и пениса. Зато, уколико пожелите да излудите свог мушкарца, једноставан начин на који то можете да постигнете је истовремена стимулација пениса и П-тачке, односно простате. Погледајте ОВДЕ, имали секс у парку и одговарали на питања пролазника! (ВИДЕО 18+)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА