Најновије

ПОСЛУШАЈТЕ ШОКАНТАН СНИМАК! ТИЈАНА АЈФОН ПРИЗНАЈЕ ДА ЈЕ КУРВА: Промашила сам хотел, могла сам се изје*ати за џабе!

Старлета Тијана Ајфон, која се прославила учешћем у ријалитију "Парови", признала је да је проститутка. "Информер" је дошао у посед аудио-снимка на ком се јасно чује да Ајфонка наплаћује своје сексуалне услуге.

Тијана Ајфон (Фото: Јутјуб)

Она се пожалила пријатељу да је промашила хотел у ком је требала да се састане са муштеријом, и да је умало спавала са тоталним странцем који није наручио проститутку. За то време прави клијент, онај који је желео да плати секс са Тијаном, чекао је нестрпљиво у другом хотелу:

- Јао Боже, је л ви капирате да сам ја отишла у "Метропол" уместо у "Краун плазу". Неким хотелима собе на првом спрату почињу бројем 1001, а некима са 101. И онда се потрефи да улазим у собу, да је у њој лик и да је странац... Тада је пун град био странаца - препричавала је Тијана своју анегдоту и објашњавала да је почела да опушта збуњеног момка:

- Људи, ја седим и причам са њим. И мени шаље другарица поруку: "Пита овај - кад стижеш, касниш". Ја реко: "Ал ја седим у хотелу". Она каже: "Тијана, где седиш?" Људи, ви не знате блама, ви не знате шока мог. Могла сам се за џабе изјебати са човеком - чује се Тијана док препричава свој неуспели посао на аудио-снимку.

Ајфонку су остале старлете до сада много пута оптуживале да се бави проституцијом, али им је она узвраћала истом мером. Откривале су наводне тарифе по којима колегинице продају своје тело, али ни једна до сада није признала да наплаћује сексуалне услуге. Тијана је прва која је то потврдила, што се јасно чује на аудио-снимку.  

Када је "Информер" позвао Ајфонку за коментар, она је невешто покушала да се опере:

- Нема ништа горе од завидних и лоших људи и бивших пријатеља. Они ће на све начине покушати да те облате и испрљају. Током безазленог разговора снимало се неколико нас и причали смо своје бламове - објашњава Тијана, али даје другу верзију свог блама:

- Једном сам пристала на састанак на слепо који ми је заказала "другарица". Баш та која сад шири причу у потпуно другом контексту. Ушла сам у ресторан хотела, и с обзиром на то да је састанак био на слепо пришла сам погрешном момку. Видела сам да се чудно понаша и кад сам схватила да пијем пиће са погрешним човеком, брзо сам се изгубила. Казала сам им да ми се допао момак и умало још и секса да буде, али џабе. Био је погрешан - пере се Ајфонка.  Послушајте аудио снимак па просудите сами: А како изгледа када Невена Хот, порно глумица из "Парова", лиже вагину голој плавуши, погледајте ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА