Најновије

ИСПОВЕСТ ТИЈАНЕ АЈФОН: Навукла се на дрогу - "Кокаин ће ме уништити"!

Популарна српска старлета Тијана Максимовић, у народу познатија под именом Тијана Ајфон, у последње време се превише опустила, што је довело до тога да се препустила наркотицима.

Тијана Ајфон (Фото: Принтскрин - видео)

Максимовићева је позната као весела девојка, која би за провод и авантуре дала све у животу, па се у жељи да проба нешто ново нашла у невољи.
- Тијани су често у проводу нудили да конзумира дрогу, али она их је увек одбијала и говорила: „Ја сам природно откачена, шта ће ми то”. Једино чега се није либила био је алкохол. Међутим, породични и љубавни проблеми почели су све више да је ломе, па се прво одала алкохолу, али брзо је „повукла ручну”. Покушала је да се са проблемима избори, али није успела, па је онда једне вечери поклекла и на наговор једног друга конзумирала кокаин. Мислила је да ће то бити краткотрајна забава, али се конзумација недозвољених супстанци отела контроли. Сад би све урадила само да се истргне из канџи дроге - открио је Тијанин друг.
Како би се проверили његови наводе, позвана је старлета која је испричала који проблеми је тиште.
- Последњих недеља пролазим кроз врло турбулентне животне ситуације. Како бих се опустила и ставила проблеме на страну, посегнула сам за пороком, односно, пробала сам кокаин. Сада сам у страху да не наставим да га конзумирам, како ми то не би још више уништило живот. Желела сам само да се опустим, а онда сам схватила да, ако наставим овако, себи могу да направим још већи проблем у животу - рекла је Тијана за „Ало!”.
Иначе, старлета ових дана борави на Црногорском приморју, тачније у Будви, где заводи мушкарце где год да се појави. На плажи настаје прави хаос када угледају Ајфонову у минијатурном бикинију. Као да сам поглед на њено згодно тело није довољна, па их она провоцира на разне начине. Заводљивим покретима маже уље на тело и расхлађује се, а када се тушира, намерно избаци груди. Како је Маца Дискреција ископирала Станију, погледајте ОВДЕ! Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА