Најновије

Вулин: Ковач је у сукобу са здравим разумом

Министар Александар Вулин изјавио је данас да је министар спољних послова Хрватске Миро Ковач, учествовањем у рехабилитацији усташтва и правдањем злочина над Србима, "ушао у борбу са здравим разумом" и да ту борбу не може никако да добије.

Министар Александар Вулин (Фото: Танјуг видео скриншот)

"Господин Ковач веома често улази у дипломатске сукобе са Србијом и увек их губи, али учествовањем у рехабилитацији усташтва и правдањем злочина над Србима, ушао је у борбу са здравим разумом и ту борбу не може никако да добије", рекао је Вулин Тањугу.
Како је истакао, да је Ковач проводио више времена са светским државницима, умео би да направи разлику између "достојанствене, мирне комеморације у Бусијама и усташког дивљања у Книну".
"У Бусијама сте могли да чујете људе који су поделили своју животну судбину, који су поделили свој бол са читавим светом, а у Книну сте могли да чујете Томпсона, усташке песме, фашистичке поздраве, дивљање", рекао је министар.
Вулин истиче да је председник српске владе Александар Вучић у Бусијама поделио свој бол, рекао са чиме се Србија не мири и да Олује више никада неће бити, али је исто тако, како је рекао, позвао на суживот, на мир, на праштање.
"Колико ће нам још времена бити потребно, да са хрватске стране израсте политички лидер, који ће имати храбрости тако нешто да каже", рекао је Вулин. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА