Најновије

ИСИСАЛА САЛО ИЗ СТОМАКА: ЈК пукла 5.000 евра за нови изглед, погледајте! (ФОТО)

Јелена Карлеуша је недавно код пластичног хирурга уградила сало у груди и задњицу и за то издвојила око 5.000 евра, како наводи Курир Старс.

Јелена Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Мада је дуго тврдила да је на њој све природно, осим груди, у које је уградила силиконе још крајем деведесетих, истина је да је певачица неколико пута урадила неколико естетских захвата који су знатно променили њен лични опис. Осим попрсја, јагодица и усана, Јелена је пре два месеца обликовала задњицу, и то тренутно најпопуларнијом методом у свету - уградњом сопственог сала.
Уједно је одлучила да дотрајале силиконе у грудима замени на исти начин, а наводно је за ове процедуре издвојила доста новца. Процените сами да ли вам њене груди и колико изгледају другачије.
- Јелена Карлеуша је дуже од 15 година имала вештачке импланте у грудима и тек недавно их се решила на нашој клиници. Хирурзи су јој из стомака извукли сало и већи део уградили у груди, док су јој остатком обликовали задњицу. Јелена се брзо опоравила од интервенције и вратила свакодневним активностима, а како нам је рекла на последњој контроли, резултатима је баш задовољна - рекао је извор са клинике за Курир Старс.
Карлеуша ретко говори о својим пластичним операцијама.
- Ако је неком лакше да верује да сам ја у ствари сва од пластике и ако га то чини срећним, немам ништа против - рекла је својевремено и додала да је зажалила због корекције груди, јер је имала компликације, али да ипак нема ништа против естетске хирургије.
- Напоменућу и да немам ништа против пластичне хирургије и чим ми нешто буде висило или буде вишак како године долазе, са задовољством ћу то отфикарити, без било каквог правдања - преноси Курир Старс.
Погледајте ОВДЕ секси снимак Оље Црногорац Извор: Курир Старс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА