Најновије

НАЈЛУЂЕ СРПСКЕ ЛЕЗБО АКЦИЈЕ: Овако изгледа када се наше певачице и старлете распусте! (ФОТО/ВИДЕО 18+)

Све је више ријалити програма, самим тим и више старлета и познатих личности, а борба за насловне стране само јача.

У ријалитијима смо се нагледали лезбо акција (Фото: Јутјуб)

Од када су у Србији почели са емитовањем ријалити програми, којих временом има све више и више, учесници истих морају својски да се потруде како би пажња медија, самим тим и публике која гласа остала на њима.

У стању су све да ураде током лајв програма, а жене имају ту предност да заинтригирају мушку публику једним сочним мажењем или пољупцем са другом женом. И ето решења за недељне гласове!

Још је већи проблем истих тих особа које када узађу из ријалитија, немају никакав посао који би могле да рекламирају, нову песму, спот, филм, серију...шта год. Па у складу са тим и жељом да остану популарне раде свашта и ван програма, али ту су друштвене мреже које медији прате скоро па истим интензитетом као ријалити програме.

Онда се нижу лезбо акције и голотиња, али овога пута само о међу-људско-женским односима, па куд пукло нек пукло!

1. Ружица Вељковић и Ана Спасојевић

У ријалитију je Ружица у игри добила задатак да полиже Анине груди а задатак је радо прихватила. Бивша моделсица се чак мало и занела у акцији.

Нажалост видео је нестао, због неприкладног садржаја, али ту је принтскрин!  



2. Тамара Ђурић и Зорица Дукић

Једна са "Фарме", једна из "Парова", али заједно ван ријалитија могу да се "наватају". С обзиром да је Зорици након пољупца кармин био размазан, све вам је јасно. А да почнете да радите нешто?



3. Ана Марија и Невена

Да ли је у питању количина алкохола коју су учесници "Парова" редовно конзумирали, али током сваке сезоне (која траје бесконачно), било је x пута лезбо акција са xxx контентом!

Овога пута на тепиху...

4. Уна Грујић и Наташа Шавија


Уна и Шавија решиле су да направе још један скандал у низу, јер у овој комбинацији, Уна се бар брчка по великим чашама на журкама полу гола, а Шавија?



5. Цуца и Атина

Цуца остаде само "Шабанова Цуца", а онда ушла у ријалити, привела себи старлету и довиђења! Па, може и тако...

6. Ана Николић и ЈК

Ех, да! Тако је све почело у Србији, са јавним пољупцем две успешне певачице пре 5 година. Старлете још увек нису биле популарне, а ЈК и Ана су у емисији размениле нежности и све насловне стране биле су њихове. Пажљиво одмерен корак!  7. Ружица и Маца

Да ли сте од госпођице "Дискреције" очекивали ишта друго до мало пипкања друге учеснице? Ништа страшно, само мало да осети облик и тежину. Женска посла!

8. Магдалена и Анамарија

Кад су почеле да се љубе на базену, то је био транс. Као да нема никога, ово је још и личило да су оне уживале, а не глумиле за гласове. Ко зна... А како изгледа када мушкарац у ријалитију лиже старлетине груди које она, притом, придржава, погледајте ОВДЕ. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА