Најновије

ПОРНО ФИЛМ МАЦЕ ДИСКРЕЦИЈЕ: Снимак испливао у јавност, од овога је старлета страховала! (ФОТО 18+)

Маца Дискреција је била гошћа у емисији "Упознајте Парове". На почетку је објашњавала гледаоцима како не поседује никакав порно снимак, међутим касније јој се омакло како страхује да би неки клипови и могли да испливају сада када је позната.

Маца Дискреција (Фото: Фејсбук)

Затим јој је водитељка показала провокативни филм у којем је наводно Маца главна звезда. Старлета се у почетку збунила, а онда покушала да се оправда. - Не види се моје лице. То је под маском, ја кад будем снимала, снимаћу без маске. Не знам шта је то. Ово сигурно нисам ја јер на дојци имам препознатљив младеж, по којем људи могу да ме препознају. Осим тога, ја сам увек накварцана, то је фотомонтажа - објаснила је Маца, а потом рекла камерману да јој тај младеж и зумира. Као што можете да видите доле, Телевизија Хепи је уклонила овај снимак са интернета, али су за узврат објавили ова два "скриншота" из спорног филма.

-
Шта се десило када је Јелена Карлеуша пожелела жестоког момка који је био са три плавуше истовремно, можете да сазнате ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА