Најновије

ОВО ЋУ РЕЋИ САМО ЈЕДНОМ... Ево шта је Цеца Ражнатовић говорила о дружењу са Легијом!

"Аркан је био добар с Ђинђићем".

Цеца (фото: Јутјуб принтскрин)

Светлана Ражнатовић није крила да је њен покојни муж, Жељко Ражнатовић Аркан, био у добрим односима са опасним момцима попут Милета Луковића и Милорада Улемека Легије. Она је у једном тексту открила шта се дешавало у њиховој кући пре убиства премијера Зорана Ђинђића. 
Подсетимо, Легија робија за учествовање у организацији убиства Ђинђића 2003. године, док је Миле Луковић Кум, који је био осумњичен за саучесништво у том убиству, убила полиција у Мељаку. Уследила је полицијска акција "Сабља", а Цеца је тада у затвору провела 121 дан, када је у њеној кући на Дедињу приликом претреса полиција пронашла велику количину оружја. 
- Ово ћу рећи само једном, па нека тужиоци, судије и остали душмани пажљиво прате сваку реч... Седела сам једног страшног дана 2003. године у својој вили у Улици Љутице Богдана са сестром и послугом, не сећам се је ли ту био мој адвокат Рајко Даниловић или није (ако се он сећа нека каже), а за то време је полиција вршила претрес. Шта су тражили, не знам. Знам само да су пописали 88 комада оружја, хеклера, шкорпиона, револвера, пиштоља... Кажу, да је то било довољно за више месеци ратовања.
А са ким сам ја то требала да ратујем, не знам. Нисам чак ни са жутом штампом била у рату. Онда су ме покупили и одвели у затвор где сам мало седећи, мало лежећи, провела 121 дан. И док сам ја робијала, скоро све моје колегинице и колеге су ме пљувале по новинама. Хвала им. Могли су нешто да оставе и за други пут. Каква времена долазе, имаће још прилике да се покажу. Чима ја одем, ето њих опет!
Углавном, те 2003. године, одох ја у затвор због сумње да сам помагала убиство Зорана Ђинђића. Па људи, да ли сте ви нормални?! Па Жељко је био добар са Ђинђићем, знали су се! Како си Ари, добро сам Зоки, ето тако су они разговарали. Значи, ја нисам у животу мрава згазила, а не да учествујем у таквим заверама.
Јесте, долазили су и кум Легија, и земунци, и ко је год стигао. Ко мени гарантује да су баш оних остављали оружје и бункерисали га по оволикој кући? Ко ми гарантује да га није донео неко други. Рецимо пар службених лица приликом претреса? Коме ја да верујем? - писала је Цеца после изласка из четворомесечног притвора. А погледајте ОВДЕ, испливала и Цецина фотка из '90-их у опасном друштву! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА