Најновије

ИСПОВЕСТИ МУШКАРАЦА: Како заиста изгледа прва брачна ноћ

Сви младенци имају велика очекивања од прве брачне ноћи. Представљамо вам искрена признања о томе како она стварно изгледа.

Скинути или оставити - питање је сад! (Фото: Pixabay)

1. "Након венчања признали смо си да имамо енергије или за секс или за бројање новца који смо добили. Одабрали смо новац."
2. "Пуно смо попили и премало појели па смо се онесвестили на кревету чим су нам главе дотакле јастук."
3. "Моја супруга и ја били смо у таквој гужви на свадби да нисмо стигли јести. Конобари су нам сачували мало хране. Када смо се напокон дочепали своје собе, размишљали смо само о томе колико смо гладни. Сели смо на кревет и навалили на храну. На крају смо задовољно заспали међу остацима рижота на постељини."
4. "Прву брачну ноћ намеравали смо провести у соби унутар хотела у којој је била свадба. Моја је супруга прва отишла у собу, и убрзо заспала од умора, те није чула звоно мобилног телефона. Заборавила ми је дати резервни кључ од собе, па сам хотелског радника замолио да ме пусте унутра. Нашли смо је како спава полуобучена на столици крај кревета с чашом шампањца у рукама."
5. "Након венчања направили смо малу забаву у својој хотелској соби за пријатеље и рођаке. Певали смо караоке до 5 ујутро, јели чипс и пили вино. То је била најбоља ноћ у мом животу."
6. "Били смо толико уморни након свадбе да смо заспали у кревету у одећи. Након сат времена сам се пробудио с мучнином у желуцу. Отрчао сам до WC-а, где сам повраћао још неколико сати, а моја супруга ми је држала хладан пешкир на потиљку и тако још једном показала да је она права."
7. "Супруга је седила на поду испред мене и гледала телевизију док сам извлачио 5 хиљада шнаилца из њене косе. Након тога смо заспали." Како изгледа посао учитељице перверзије и секса погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА