Најновије

Овако је Аркан објаснио зашто је због Цеце оставио жену!

Наталија Мартиновић, супруга Жељка Ражнатовића Аркана, напустила га је после сазнања да је у вези са тада младом естрадном звездом Цецом.

Аркан и Цеца (Фото: Јутјуб)

Наталија је спаковала кофере и отишла у свет са четворо њихове деце. Сви углавном криве Цецу што је разбила брак Аркана и Наталије. Ипак, и Аркан је имао да каже нешто на ту тему:
- Након 13 година брака с Наталијом, ја сам се развео. Моја Маша се родила док сам био у хрватском затвору. Моја жена и ја три године већ нисмо били заједно. Имао сам три брака, али  никад нисам био женскарош. Никаквих љубавних афера нисам имао. За 13 година, колико сам био с бившом женом, ништа се није догодило што би изазвало њену сумњу. Онда сам се заљубио у Цецу. Рекао сам то жени. У ствари, то се постепено догађало. Цеца је била упорна. Отворено ми је говорила о својој љубави и ја сам је полако прихватао -  открио је 1996. године Аркан за српске медије. Наталија му никада није опростила, и после силних селидби се скрасила у Америци. Аркан се увек трудио да добро обезбеди све четворо деце које има са Наталијом, а то су близанци Никола и Војин, и ћерке Милена и Маша. Развели су се 1994. године. Подсетимо се како је изгледала Цецина и Жељкова свадба: Погледајте ОВДЕ водитељка дневника РТС-а се коначно скинула! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА