Најновије

ЈА САМ СРБИН, ЗА ЧЕТНИКЕ И УСТАШЕ МЕ ЗАБОЛЕ К*РАЦ: Ево шта је Лукас поручио Хрватима након отказивања концерта!

Након што је у Хрватској покренута петиција да се забране наступи Аце Лукаса, Саше Матића и Хариса Џиновића на “Рујан фесту” у Запрешићу, месту у близини Загреба, Лукас је одлучио да откаже свој наступ и у отвореном писму је, без длаке на језику, имао шта да поручи Хрватима, а нарочито тамошњим хејтерима.

Аца Лукас (Фото: Јутјуб)

– О даљим корацима у вези са концертима у Хрватској ћу размислити. Да се разумемо, овим потезом ћу разочарати хиљаде и хиљаде фанова у тој држави, али тамо где генерално нисам добродошао, наравно да нећу ни ићи. Не из страха, него из принципа. Ипак, тамо где су толико против мог доласка и још када у медијима добију такву подршку међу обичним светом и притом ме безочно клеветају, називајући ме четником и не знам ни ја како, не видим ниједан разлог да се тамо нађем. Жао ми је што је тако, искључиво и само због публике која ме заиста воли и заиста разуме – написао је Аца на почетку отвореног писма које је објавио “Курир”.
– Знате, за разлику од многих, ја сам у сваком делу старе Југославије увек са поносом Србин, и нисам мењао по потреби место рођења, опредељење, националност или веру. Имам свој став о догађајима који су нас све снашли од деведесетих па наовамо, али га јавно не исказујем јер сам певач. Сигурно да вам се моје мишљење не би допало, јер је дијаметрално супротно од вашег, што није ни чудно јер сам Србин и с поносом волим своју земљу, као и ви вашу. Исто тако се никада, опет за разлику од многих, нисам улагивао и причао оно што би људи можда волели да чују и тиме покушао да их придобије. Мрзим лицемерје! Људе сам управо фасцинирао својим увек истим ставом, али највише музиком и забавом, зато су моји наступи и у Хрватској најпосећенији – нагласио је Аца.
– Очигледно је да ови други више воле оне који када из Србије дођу у Хрватску, кажу како певају на матерњем хрватском, а када се врате у Србију, праве вицеве и спрдају се на ваш рачун. Знате, ја нисам такав! Ја причам и певам искључиво на српском, где год да сам, али исто тако поштујем све друге народе и националности који ме слушају, али сам увек Србин. Четник нисам, а ни партизан, а ни усташа. И ето моје омиљене речи јер ме боли ку**ц за све њих заједно. Ја ширим љубав песмом. То сам исто рекао и када су ме у Србији нападали због хрватског дреса и опет бих то урадио. И даље ћу, када не игра Србија, навијати за Хрватску, не да бих се неком додворио као што то раде многи, него једноставно зато што имам пуно познаника међу хрватским фудбалерима и бившим и садашњим, и они ће ми увек бити ближи од неког Роналда – написао је, између осталог, Аца Лукас. Да ли то ЈК нема гаћице?! Проверите ОВДЕ! Извор: Telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА