Најновије

ВЕЉКО ЉУБИ ПОЗНАТУ ВОДИТЕЉКУ: Погледајте младог Ражнатовића у акцији! (ФОТО)

Папараци су у једном ноћном клубу фотографисали Вељка Ражнатовића (20), сина највеће звезде на Балкану Светлане Цеца Ражнатовић, у друштву наше познате водитељке.

Вељко Ражнатовић (Фото:Инстаграм)

Иако су прво деловали као да се само друже, касније је изгледало као да се између њега и Софије Рајовић (29) развило нешто више од пријатељства.
Када су стали на подијум, опустили су се играјући, смејали су се једно другом и у неколико наврата страсно загрлили.
Када су босански медији објавили причу о томе да је ово нова љубав на естради, Вељко ју је поставио на свој налог на Инстаграму, не написавши ништа у вези са тим – нити је порекао, нити потврдио писања. "Да ли је ово нова љубав? У ноћном клубу синоћ папараци су затекли Вељка Разнатовић и Софију Рајовић у ноћном проводу! Како сазнајемо то је било несто више од пријатељства. Грлили су се и љубили, шпутали једно другом на уво! Изгледа да Софија воли пилетину и сумњамо да ће се на овоме завршити", пише поред фотографије коју је објавио Вељко. Медији су и раније писали да између њих двоје постоји нешто више од пријатељства. Без обзира на то што је она старија од њега девет година, очигледно је да се њих двоје добро слажу, а да ли између њих има нешто више од пријатељства, остаје да видимо.
Погледајте ОВДЕ, Дара Бубамара објавила најбезобразнију слику својих огромних груди!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА