Најновије

ШОКИРАЋЕТЕ СЕ: Ево шта жене тачно осећају током оралног, вагиналног и аналног секса!

За већину мушкараца женски оргазам је једна од највећих сексуалних мистерија.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Секс је сјајан – и то није тајна. Али да ли сте се икада запитали шта ваша партнерка осећа током њега? И да ли се уопште разликује од мушког доживљаја?

Шта жене тачно осећају током секса?

Жене се током секса осећају сјајно – али како тачно изгледају та осећања? Налети таласа топле воде, водопади ужитка, ерупција, дубок издисај или осећај дубоке масаже – ово су само неки од термина који тачно описују како се жене осећају током оргазма.
Али шта је са осталим фазама сексуалног задовољства?
1. Предигра
Љубљење, мажење, стимулација клиториса, све су ово сјајни моменти које проживљавамо током предигре. Сво ово узбуђење шаље сигнал мозгу да повећа доток крви у вагину, што доводи до бубрења клиториса и вагине. Мозак такође шаље поруку њеним интимним деловима да се спреми за секс, тако да долази тренутак лубрикације.
У основи, она постаје јако влажна. Али доста са техничким изразима. Стање узбуђености женама је потпуно секси и изазива скоро пулсирајућу сензацију у подручју око клиториса које захтева да буде задовољено.
2. Вагинални секс
Осећај пениса у вагини за жене је неупоредив са било чиме замисливим, а када се све ради како треба, оргазам је попут атомске бомбе. Када је девојка правилно узбуђена, да, мислимо на предигру, улазак пениса у вагину пружа осећај топлине. Девојке врло често не могу да пронађу речи које би описале ово искуство, а најближи опис који користе је наелектрисаност целог тела.
Кретање пениса у ритму чини вагину уском и мокром. Његово додиривање вагиналних зидова и Г тачке ствара осећај који је јако сличан потреби за пишкењем, и углавном се јавља у дну стомака.
Када стигне до оргазма, њено цело тело испушта напете таласе препуне уживања који доводе до грчења вагине.
3. Орални секс
Орални секс је прави ужитак за већину девојака, а многима је уједно и једини начин да доживе оргазам. За разлику од вагиналног секса, орални секс је знатно више опуштајућ. Орални секс пружа влажан и топао осећај задиркивања који скоро увек доводи до интензивног нагомилавања, а потом и до отпуштања, енергије. Понекада је оргазам толико интензиван да ће тражити да престанеш оног тренутка када га доживи.
4. Анални секс
Појединим девојкама је изразито болан. Међутим, када се изведе уз довољно лубрикације и пажљиве покрете, осећај неугодног „бола“ може да доведе до невероватно јаког оргазма. Анални секс никада не би требало да изводите без стимулације клиториса јер су јако мале шансе да ће девојка тако достићи оргазам.
5. Стимулација клиториса
Ова врста секса пружа један од најневероватнијих осећања које жена може да искуси. У питању је један од кључних састојака који ће је довести до оргазма, без обзира на то да ли користите језик, прсте, пенис или вибратор.
Интензитет оргазма зависи од количине притиска и покрета које користите – горе-доле, кругови, тапкање – али свакако ће скоро сваки пут достићи експлозиван оргазам.
6. Осећања након оргазма
Док девојке имају способност доживљавања неколико оргазама током секса, многима је помисао на толико узбуђења исувише исцрпљујућа услед осетљивости клиториса након оргазма. То значи да, ако ти девојка након оргазма каже да престанеш, престани. Наставак секса након оргазма није узбудљив, већ болан. Погледајте ОВДЕ зашто жене стењу током секса, разлог ће вас изненадити! Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА