Најновије

РАСКРИНКАЛА СВЕ: Дара Бубамара открива да јој политичари и криминалци смештају порно афере! (ФОТО)

Уцењена је!

Дара Бубамара (Фото: Инстаграм)

Фолк певачица Дара Бубамара се поново нашла у центру медијске пажње након што су се појавиле поруке које је наводно размењивала са непознатим мушкарцем.
Наводно, Бубамара је са њим имала врелу преписку у којој констатује да је њему "ки*а увек тврда" и да ће му показати каква је кучка у сексу. Више о томе читајте ОВДЕ.
С друге стране плавокоса певачица демантује ове наводе и тврди да је у последње време уцењују због тих порука, али она тврди да то није њена преписка и да јој све смештају.
- Ово је превршило сваку меру! Не могу нормално да живим, не могу мирно да спавам од свих тих анонимних позива у којима ми прете и уцењују ме којекаквим експлицитним порукама. Тврде да сам ја писала те поруке, траже ми новац, педесет хиљада евра, а пошто нећу да им дам, онда то проследе медијима - рекла је Дара.
Певачица каже како би многи све дали да су на њеном месту. - Као прво сви ду.е дали да живе као ја. И политичари и криминалаци...сви који никада нису били са мном, па ми се на тај начин свете - каже Дара која намерава да разбије у наредној години. - Следеће године ћу да разбијем. Прво што сам то наумила због себе, публике, фанова, друго због ових го.ана, смећа који ме пљују - рекла је певачица у емисији Ексклузив.
Како каже срећна је у новој љубави али је и у добрим односима са бившим супругом Миланом Кесићем.
Певачица каже да је много разочарана и да јој овакве ствари утичу на живот, а најтеже јој пада што не може да заштити сина Константина.
- То нисам ја! Да јесам, одговорила бих на њихове уцене, не бих ово себи дозволила. Да мој син све ово сутра види и прочита?! Много сам разочарана, то утиче на моју каријеру, на мој приватан живот, али и на моје здравље. Једино што ми је остало да урадим је да све ово пријавим вишим органима и да већ једном прекинем зачарани круг ове ужасне тортуре - искрена је била певачица. Све порно фотке Даре Бубамаре на једном месту погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир, Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА