Најновије

СПРЕМ'ТЕ СЕ, СПРЕМ'ТЕ - НОВИ АЛБУМ ГРУПЕ "357" СКОРО СПРЕМАН: Гласно и јасно - ми смо ту! (ВИДЕО)

Никола Хаџи Николић, позназији као "Џони 357", коначно се враћа са новим албумом, стари звук нове песме - све је спремно.
Коначно се враћаш, да ли си свестан колико је публика жељна твојих песама? Увек сам био ту.  Срећем често људе који су пратили мој рад и лично сам задовољан јер је део моје мисије успео. Више него што сам могао да претпоставим. Ипак је лепо када имаш велики број људи око себе на истој фреквенцији. По некој мојој процени за ових двадесет година то је око неких 5000 загрижених и 20.000 сталних слушалаца. Наравно највише је поштовалаца и има их у свим ранговима друштва. Да су ми руке и медији били одрешени, вероватно би их било и више. Све у свему. Дошло је време потврде титуле.
Зашто се група зове "357"? Група се зове 357 јер се лако и добро памти. Када смо имали прву свирку у клубу МАГНУМ у Земуну, газда је питао како се зовемо, шта да стави на плакат. Ја сам погледао у неонку изнад улаза у клуб и реко 357, лако се памти... Тако је настао и остао 357.
У ком правцу ће ићи нови албум? Албум иде у истом правцу као и сви претходни. Да може да се свира, игра и пренесе нека порука. Гласно и јасно.
Да ли ћеш остати доследан својој причи и темама које је "357" обрађивао до сада? Доследност је категоризација. Ја не волим категорије. Више волим посебност и карактер. Да остаћемо посебни и своји. Без дневних утицаја.
Како дожишвљаваш да те људи повезују са много "хуманиратних акција" и шта за тебе то значи? Сви ми морамо да се трудимо да будемо бољи од себе. Да пре свега будемо људи па онда све остало. То је добро за јачање духа и суштина је православља. Помоћ сопственој заједници па и себи. Без тога не можемо помоћи другим заједницама или тражити своје место под неким другим сунцем.
Да ли је музика коју радиш у Србији жива? Музика је увек жива али људи који је стварају све више умиру још за живота, а многи и одлазе на позив и пре времена.
Зашто ће албум изаћи баш 13. јануара? 2017. година ће бити пресудна за народ са ових простора. Трудићу се да се албум појави у цик зоре пресудне године.
Џони шта би на крају поручио читаоцима Правде? Поручио би им по пиће и ако су гладни да нешто поједу и да се не нервирају због будала јер наше време тек долази а резултат је и даље нула нула. Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА