Најновије

НА ПОМОЛУ ТРАНСФЕР ГОДИНЕ: Велики љубимац Делија се враћа у Звезду? (ФОТО)

Сада не постоје препреке да се врати у Љутице Богдана.

Црвена звезда (Фото: crvenazvezdafk.com)

Бивши српски репрезентативац Бошко Јанковић је већ шест месеци без клуба и сада не постоје препреке да се врати на Маракану.
Како се приближио прелазни рок, тако се изнова појављују приче о евентуалном повратку Јанковића у Звезду. Претходних сезона је то било нереално, пошто је био под уговором, али делује да су се коначно стекли услови за тако нешто.
Јанковић је касно раскинуо уговор са Вероном, фактички последњег дана прелазног рока, па није имао могућност да пронађе ангажман, тако да је читаву полусезону без клуба. Наравно, поново су се појавиле спекулације о повратку на Маракану, о чему је и он сам више пута причао да код њега постоји жеља.
Сада је то додатно подгрејао менаџер српског фудбалера, Зоран Ђурић, који је у разговору за Журнал истакао да је и за Бошка и Звезду добро да дође до сарадње.

– И летос сам тако мислио, а такође и сада мислим да је за Бошка и Звезду најбоље да се оствари сарадња. Верујем да би помоћ била обострана. Увек има простора за причу, јер је то клуб који воли и где је играо срцем. То је мој лични став. Јанковићу сам менаџер од када је био клинац, сада је зрео човек и има два детета, разумем да му одлуке креирају и породични детаљи, па је на њему да преломи где ће да настави каријеру – изјавио је Ђурић. Божовић разрешио дилему, да ли остаје у Звезди, а о томе више читајте ОВДЕ. Извор: Спортски журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА