Најновије

ОГЛАСИО СЕ И БЕКЕР: Често причам са Новаком, али овога мора да се плаши!

Бивши тренер Новака Ђоковића, Борис Бекер, рекао је да је Аустралијан опен прави доказ да ће 2017. година бити много другачија од претходне, и да Ноле и Енди неће бити суверени владари.
- Надал и Федерер су Мареју и Ђоковићу послали јасан сигнал да су се вратили. Надал је сада фаворит на Ролан Гаросу, већ је показао за шта је све способан. Њихово финале је било сјајно и отишло је у пети сети. Нико није очекивао да ће се њих двојица борити за титулу. Дошли су после повреда и Федерер је заслужио да победи јер је на крају био храбрији - поручио је Бекер.
Прошла сезона у потпуности је припала двојици првопласираних играча на АТП листи, а Немац сматра да је ситуација сада много другачија. - Сада Енди и Новак знају да неће све бити лако у 2017, да победе неће бити њихово ексклузивно право. Сада је ту опет група од четворице-петорице тенисера, ако рачунамо и Вавринку. Одлично је за тенис што се Рафа вратио, мада још није дошао до врхунца - истакао је Немац, и додао да је и даље у одличним односима са Новаком Ђоковићем. - И даље смо добри пријатељи и често разговарамо - закључио је Немац.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА