Најновије

НАЈВЕЋЕ ПОРНО ТАЈНЕ! Ево колико заиста зарађују порнићарке, који секс се највише плаћа и шта су црне аудиције!

- Девојци поставе неколико личних питања, а потом је замоле да се скине гола да би упоредили њено тело са сликама које су објављене на сајту њене агенције - објашњава порно агент Дерек Хеј

Порнићарка (Фото: Јутјуб)

По речима Дерека Хеја, чија фирма заступе бројне познате порно глумце и глумице, ценовник је прилично стандардизован, с тим што постоје одступања, нарочито када се ради о девојкама које снимају свој први филм.

– Жене обично добијају око 1.000 долара за сцену са мушкарцем, док се акција са другом девојком плаћа од 700 до 800 долара. Али, за праву девојку, без обзира који је разлог, снимање прве аналне сцене, првог групњака или првог интеррационалног секса, се додатно плаћа, и то су премијум квоте. На пример, модел може да добије између 2.000 и 6.000 долара за прву сцену аналног секса. Некада су ти хонорари и већи, али се то ретко дешава – објашњава Хеј и открива колико заиста зарађују најплаћеније звезде.



– Порно глумице не зарађују онолико колико јавност вероватно мисли, и сигуран сам да ни највеће звезде не могу да инкасирају више од 500.000 долара годишње, али за неког су и то огромне паре – каже Хеј и напомиње да нису тачне приче о “црним аудицијама”, или кастинзима на којима глумице спавају са редитељима или продуцентима да би добиле улоге у њиховим филмовима.



– То се екстремно ретко дешава!  Најчешће уопште нема аудије… С друге стране, поједини студији практикују кратке састанке са моделима, који трају око 10 минута. Девојци поставе неколико личних питања, а потом је замоле да се скине гола да би упоредили њено тело са сликама које су објављене на сајту њене агенције. На тај начин продуценти желе да провере да ли се она угојила, да ли има пирсинге или ожиљке, тетоваже… И то је све, након тога се чују са њеним агентом и обавештавају га да ли ће девојка бити ангажована или не – закључио је Дерек Хеј.



Да видите каоо светска старлета увећава свој деколте, погледајте ОВДЕ. Извор; Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА