Најновије

ШЕШЕЉ: Игор Бечић је будала и криминалац

Лидер радикала Војислав Шешељ, који је одбио да прође контролу БИА као члан скупштинског Одбора за контролу служби безбедности поручио је да му не пада на памет да то уради док на челу тог тела седи Игор Бечић, којег назива "будалом и криминалцем".

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Сви чланови поменутог одбора, наиме, морају да добију сертификат након што прођу безбедносну проверу коју ради БИА.

Шешељ, међутим, то упорно одбија. Он је објаснио своје разлоге:

- Никада тај одбор није конституисан у складу са пословником. Првом седницом сам ја председавао као најстарији посланик и када су представници парламентарне већине саопштили да кандидују Бечића за председника, ја сам рекао да је он био умешан у криминалне афере и навео неке од њих, попут лажне дипломе, те поручио да претходно треба да затражимо од надлежних служби да нас известе шта је с тим, па да се тек онда тај предлог стави на гласање - наводи Шешељ.

Пошто није урађено по његовим жељама и Бечић је изгласан за председника одбора, лидер радикала престао је да одлази на седнице.

- Ни за мене ни за мог колегу Милорада Мијатовића он није легитиман председник одбора. А за добијање безбедносног сертификата нико ми ништа није рекао. Шта уопште има неко да контролише мене, којег је изабрао народ на изборима. Бечић је једна будала и криминалац, не може он мене да искључи из одбора - поручио је Шешељ.

С друге стране, Бечић није желео ништа да коментарише, али је раније подсетио да је он уредно прошао безбедносну проверу, чиме у ствари демантује Шешељеве тврдње.

Тзв. Косовска полиција прекинула годишње одморе, КФОР изводи велике маневре, нешто се чудно дешава на југу Србије! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ псује на енглеском

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА