Најновије

ЗАВЕДИТЕ ЈОЈ Г*ЗУ: Само овако можете навући девојку на анални с*кс!

Проверено пали!

Илустрација (Фото: beeg.com)

Анални секс многим мушкарцима делује привлачно, због претпоставке да би се тим путем могло доћи до интензивнијих ужитака, али и до већег узбуђења услед кршења сексуалних табуа, тј. уласка у "забрањену зону".
Сасвим природно, многе девојке ипак зазиру од овога због страха од бола, а сексуална васпитачица и ауторка књиге "Основе аналног секса", Карлајл Џенсен објашњава да анални секс уопште не треба да боли и да треба да буде само ужитак и ништа више.
Ипак, да би то било тако потребно је знати како се упустити у овакву авантуру, тако да се не претвори у непријатност, због чега би пар могао да одустане од "анала" за свагда. Уколико се све уради како треба, и лепшој половини ће пријати ова врста забаве, а то значи да ће се пожелети да се то догоди поново.
- Људи који су га испробали на стандардан начин (што ће рећи: "Хеј, хајде да испробамо анални секс"; "Важи"; набије пенис) и установили да он боли, дефинитивно ће га сматрати прецењеним. Жене ме поготово често питају: "Може ли уопште да се осети било какво задовољство?", или се изненаде кад им кажем да не мора да боли, јер многе претпоставе да је бол просто неизбежан део аналног секса - рекла је Џенсен.
Према њеним речима, највећи мит везан за анални секс јесте мит о болу.
- Бол је знак да нешто није у реду. Тело покушава да саопшти да нешто није како треба. Многи тако трпе бол и онда анус следећи пут кад му нешто приђе буде у фазону: "Неееее, не желим да ишта улази тамо унутра, задњи пут је болело!", па се стисне, а што се више стисне, више ће да боли. Морате да заведете анус. Морате да задобијете његово поверење. Он ће се онда отворити и осетићете велико уживање. Бол значи да треба стати, додати мало лубриканта, пробати са нечим мањим... Желећете да кренете лагано. Моја омиљена играчка за почетнике је Кватро. Мала је, ширине прста и црна - објашњава васпитачица.
Маштате о сексу на јавном месту? ОВДЕ погледајте 5 савета како да у томе успете, без да будете ухваћени.
Извор: vice.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА