Најновије

КРЕСНУО МЕ ЈЕ У ТОАЛЕТУ ВОЗА: Умало нисмо одвалили лавабо на који ме је насадио

Била сам у краткој посети другарици, која је живела у другом граду. Кући сам се враћала возом. У једином купеу који је имао слободно место била је четворочлана породица. Отворила сам врата и уз поздрав ушла и села.
Родитељи су били млади. Видело се да брину о себи и свом изгледу. Ја сам тада била у минићу и некој провидној мајици, а брус нисам имала тако да је све било на изволте.
Он је то наравно одмах приметио и одмерио ме од главе до пете, а да то његова жена није видела.
Села сам и почела да се досађујем. Следило је два до три сата досадног клацкања. Међутим, он је после неких 20-ак минута вожње устао и рекао да иде да попуши цигару и упутио ми значајан поглед.
Ђаво ми није дао мира. После неколико минута сам и сама извадила цигаре и устала, а у ствари ми се није пушило. Изашла сам, повукла неколико димова и отворила врата од тоалета да бих бацила цигарету.
У том тренутку је он наишао и угурао ме у тоалет. С једне стране сам била узбуђена, али опет ми није било свеједно. Рекла сам да му је жена ту, али он као да није марио за то.
Питао ме је да ли је могуће да ћу пропустити такву прилику, а ја нисам могла да га одбијем.
Није ми било свеједно што је тоалет ипак био превише прљав, али када је почео да ме љуби све сам заборавила. Прво смо се љубили страсно, а онда је почео да ме љуби свуда по телу. Рекао ми је да скинем хулахопке и гаћице да их не би поцепао.
Послушала сам га.
Иако ми је било веома неудобно то нисам рекла, јер сам се нашла у вртлогу задовољства када је ушао у мене. Умало нисмо одвалили јадан лавабо на који ме је насадио пре него што је ушао.
Онда ме је бацио на колена. Нисам више марила о прљавштини. Убрзо је свршио, обукао се и додао ми марамицу и визит карту.
Рекао ми је да се обришем и уредим пре него што изађем и вратим се у купе. Уз осмех ми је додао да би му било драго да се јавим.
Сада ми се пушила она цигара. Средила сам се колико је то било могуће и запалила пљугу.
Када сам ушла у купе визит карту сам неприметно ставила у торбу. Деца су се играла по купеу, његова супруга решавала укрштене речи, а он је читао новине као да се ништа није десило.
До краја вожње сам избегавала да погледам његову жену. Процурео снимак маратонског секса између Николе и Ксеније у "Паровима". Њега можете погледати ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА