Најновије

ЗАТЕКЛА САМ ДЕЧКА СА РОЂЕНОМ СЕСТРОМ: Он је био груб према њој, што јој се очигледно свиђало (18+)

Какво ђубре!

Илустрација (Фото: beeg.com)

Када се заљубиш, не размишљаш нормално и трезвено, то је ваљда свима јасно. Имала сам само 19 година, а по доласку на студије у Београд, брзо сам се снашла и нашла друштво, јер сам комуникативна и лепо изгледам. Једна пријатељица ме је упознала са сјајним момком од 27 година, почели смо везу. За мене је он био искусан љубавник и открио ми је многе чари секса које до тада нисам знала, као што су орални и анални секс. Можда неком звучи смешно што ово пишем у 21. веку, али потичем из строге и патријархалне породице. 
Живела сам сама у изнајмљеном стану у Београду, а после две године код мене је дошла и моја рођена сестра, тек пунолетна, да ми буде цимерка.  Мој дечко је често свраћао, наравно остајао је и да преспава. Примећивала сам да између њих двоје севају варнице, али нисам хтела ништа да кажем из два разлога: много сам волела моју сестру и нисам хтела да кварим односе. Осим тога, веровала сам да је све то само моја љубомора. 
Да, веровала сам им обома, док једне вечери нисам остала дуже у граду. Негде око 2 ујутру, стигла сам кући, откључала врата и одмах зачула крике и уздахе. 
Провирила сам кроз отворена врата спаваће собе моје сестре и угледала призор који ме је уништио. Мој дечко и она су водили љубав, отпозади. Толико су се били занели да сам могла да стојим ту сатима, то јест док не заврше. Из неког мазохистичког порива, наставила сам да гледам. 
Он је био груб према њој, што јој се очигледно свиђало. Ударао је из све снаге по задњици, чупао ју је за косу и прекидао секс захтевајући да га орално задовољава. То му ја нисам дозвољавала. Издржала сам неких пет, шест минута, а онда сам изашла напоље. Преспавала сам на клупи у парку. 
Кад сам се вратила, он је био отишао. Сестри сам опростила, моја је крв. Она је одмах раскинула с њим кад сам јој рекла за сам их видела, па смо наставиле да живимо заједно. Рекла ми је да је то био само пијани секс, ништа више. А што се мушкараца тиче... па, има времена, важна је школа. 
ОВДЕ можете прочитати исповест девојке која се набија на велике пенисе у градском бусу (18+). 
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА