Најновије

МУЖ ЈЕ УХВАТИО ДОК ЈЕ МАСТУРБИРАЛА: Зар је могуће да је оволико глупо реаговао?

"Таман сам увукла вибратор под покривач, кад..."

Еротика (Фото: Јутјуб принтскрин)

Магазин "Marie Claire" објавио је причу жене чији је брак пропао пошто ју је муж ухватио како се самозадовољава. Иако су имали проблема у браку и пре тога, то је била  кап која је прелила чашу и њихов брак је неповратно кренуо у пропаст. Њену причу, која је поучна и за жене и за мушкарце, и која говори о томе колико је важно препознати различите, па и сексуалне потребе партнера, преносимо у целости.
"Кад сам први пут упознала свог мужа, био је забаван, сигуран и нежан човек. Радио је у продаји, а ја сам планирала да направим велику промену у каријери. Био је то други брак обома па смо осећали да смо научили нешто из пређашњих веза и да ће ова заиста да потраје. Неко време заиста сам мислила да нам иде, водио ме на невероватне вечере, на романтичне викенд излете, проводили смо сате причајући и смејући се. Секс никад није био проблем. Волео је прљаве вицеве, а наша сексуална хемија била је сулуда.
С временом наш сексуални живот се променио. Под тиме мислим да је постао непостојећи. Секс неколико пута недељно претворио се у један или два пута месечно, ако смо имали среће. Постајао је емоционално све удаљенији и тешко се узбуђивао, а иако сам знала да се бори са стресом због финансија на послу (а ја сам зарађивала мање због промене посла), никад није хтео да прича са мном о томе, а камоли да посети доктора.
Што више сам покушавала да разговарам са њим, то се он више повлачио у посао, почео је да спава на каучу, није више био нежан те је почео да коментарише изглед других жена. Питала сам се зашто се повлачи кад сам покушавала да будем отворена и пуна подршке. Била сам сигурна да ме вара, иако га никада нисам питала. Знала сам да би требало, али већ сам прошла кроз један пропали брак и потајно сам се надала да ће се све само поправити.
Ја ћу прва признати да сам сексуално биће па сам у то време преузела контролу и почела сама да задовољавам своје потребе. Никад се нисам бојала да мастурбирам, али то је увек било нешто што сам радила поред секса, а не као главну тачку.
Једне вечери уловио ме усред те радње. Таман сам користила вибратор испод покривача, мислећи да је заспао на каучу као иначе па га нисам очекивала. Била сам на рубу врхунца... кад је ушао у собу. Чим је схватио шта се догађа, постало је јако неугодно. Као кад тинејџера мама ухвати. То ме јако изненадило, јер смо видели једно друго голе и сексали се пре тога. Уместо да се напали (што сам чула неколико пута да се мушкарцима догодило), он је био шокиран и повређен, а убрзо смо се посвађали јер ми он није био довољан.
Колико год сам се трудила да му објасним да имам физичке и сексуалне потребе, није ме разумео. Није га занимала чињеница да се не сексамо те је говорио да морам више да се потрудим да се посексамо. Тврдио је да је узбуђење нестало због свакодневног живота. На крају је рекао да не жели да зна да мастурбирам. Осећала сам се шокирано, повређено и донекле посрамљено.
После тога емоционални зид између нас постао је још већи, а ја сам постајала несигурнија. Предложила сам му да идемо на брачно саветовање и иако се двоумио, отишли смо заједно. На несрећу, или на срећу, зависно од тога како то посматрате, тада смо схватили да наша срца нису више у том браку. Он се емоционално искључио, а ја више нисам могла да се трудим за обоје.
Иако су очито постојали већи проблеми међу нама, секс је био онај који је показао наше пропадање као пара. Мој муж је могао да прихвати моју сексуалност, али уместо тога ме је осудио. Збиља бих волела да смо били отворенији према нашим жељама и потребама, али на крају сам схватила да је његова цела личност, чак и прљави вицеви, била само маска иза које је скривао несигурност. На крају сам схватила да нисам ја крива. У последње време виђам се са мушкарцима, сигурнија сам у себе и радим са терапеутом на томе. Осећам се сигурније кад треба мушкарцима да кажем што желим и шта ми је потребно, у спаваћој соби и изван ње." Исповест девојке која се трља о велике п*нисе у ГСП-у можете прочитати ОВДЕ. Извор: Marie Claire

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА