Најновије

ИСПОВЕСТ НЕЗАСИТЕ ЖЕНЕ: Муж је из ћошка гледао младог пастува како ме растура! (18+)

Зовем се Јована, имам 48 година, и као што видите припадам старијим женама. Имам троје деце. Оно што је свима чудно јесте што са мужем и њих троје под истим кровом живим са својим љубавником.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

До своје четрдесете сам била пословна и вредна жена. За наше услове веома имућна, и с капиталом који сам сама стварала двадесетак година.
Ишколовала сам децу и обезбедила им све за будућност: бутик, кућу, аутомобил. А онда сам решила да се посветим само себи и сексуалним задовољствима, уживањима сваке врсте и трошењу новца који сам зарадила.
Једног јутра рекла сам мужу овако: "Е, драги мој, сад идем у слатки живот. Хоћу да упознам све што нисам стигла од силног рада, а највише желим дивљи и необуздани с*кс са младићима."
Мој муж је био шокиран, и у почетку је мислио да се шалим. Медјутим, ја сам од почетка слутила да неће имати храбрости да ме напусти када схвати да сам потпуно озбиљна. Од тога дана обуставила сам све сексуалне односе са мужем, што је било само увертира.
Следећих годину дана сам трошила новац, уживала и скупљала мушкарце који су ме радо одвлачили у кревет јер сам прихватала тотални секс.
Онда сам 2005. на једној журки на Дедињу, у ствари оргији, где је свако свакога, а ја незасита нанизала чак десетак мушкараца, упознала једног потентног младог учесника (тада је имао двадесет година), Геру.
Од свих са којима сам се дохватила то вече он ми је пружио највеће задовољство и онда сам одлучила да наставим да се виђам са њим. Убрзо са и преселио код нас. Он је мене с*ксуално задовољавао, а ја сам њему била нека врста спонзора.
Једно вече сам желела да нас мој муж гледа и он није имао избора. 
Почели смо да се љубимо, а онда и скидамо. Муж је само немо седео на столици у ћошку. Млади љубавник ми је радио ствари које мом мужу никада нису пале на памет и он је све то морао да гледа.
На крају сам му рекла да желим да нам се придружи, што је он без речи послушао.
Тако и данас спавам у сендвичу - са једне стране је мој муж добрица, док са моје друге стране спава млади пастув који ми испуњава све жеље и фантазије. Погледајте ОВДЕ ако мушкарац не уради oво, никакав је љубавник. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА