Најновије

ГОТОВО, РАЗВОДЕ СЕ НАТАША БЕКВАЛАЦ И ЉУБА ЈОВАНОВИЋ: А ево и који је разлог! (ФОТО)

Други брачни крах популарне певачице.

Разводе се Наташа Беквалац и Љуба Јовановић! (Фото: Инстаграм)

После две године и два месеца брака разводе се певачица Наташа Беквалац (36) и бивши рукометаш Љуба Јовановић (34). Они су одлучили да се разиђу због бројних проблема које, упркос јакој вољи, нису успели да реше, па су схватили да је најбоље да свако оде на своју страну, пише "Курир".
Новосадска барбика је последњих неколико месеци имала све чешће расправе са директором Спортско-рекреативног центра Пионирски град, преко чега не може више да пређе. - Једноставно, не иде им! Више пута су покушавали да сачувају брак, баш су се трудили, али увек се све враћало на исто. Наташи је највише сметала Љубина одсутност од куће, која је постала све чешћа. Она је навикла на пажњу, а у последње време је није имала. На крају су схватили да је једино решење да више не живе заједно, ма колико је то обома тешко пало. Љуба је напустио њихов стан и сместио се у хотел - открива извор за исти лист и подсећа да је Наташа избегавала да с Љубом излази у јавност, што је био довољан показатељ да ту нешто не штима.
- Чини ми се да су само једном заједно дошли на неки јавни догађај. Приметили сте да већ неко време њега нигде нема с њом. Према тренутној ситуацији, рекло би се да њиховом браку нема спаса - додаје извор.
Беквалчева је за 8. март на Инстаграм поносно окачила честитку ћерке Хане (дете из брака са Данилом Икодиновићем), а Љубин поклон није ни споменула, иако је раније имала обичај да се похвали с њим. Одмах затим је отишла у иностранство.
- Да би избегла пажњу јавности због развода, Наташа је после наступа у Бечу са ћерком отпутовала у Париз, где ће посетити и Дизниленд - закључује извор. Да подсетимо, пре Љубе, Наташа је била у браку са Данилом Икодиновићем, за кога се тајно удала 2005. године, после неколико месеци забављања. Годину дана касније, певачица и славни ватерполиста склопили су црквени брак и организовали свадбено весеље у једном новосадском ресторану. Током заједничког турбулентног живота добили су ћерку Хану.  Због честих свађа и разних спекулација, развели су се пре шест година. Док је све било свеже, Наташа и Дача нису били у сјајним односима, али касније, када су се ране залечиле, помирили су се због детета. Дача је иначе, већ три године у љубави с одбојкашицом Мајом Огњеновић, с којом се венчао 31. децембра 2016.  Погледајте ОВДЕ, позната српска певачица наоружана опљачкала банку! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА