Најновије

ТРАЖИЛА ЂАВОЛА, ДОБИЛА ДВА: Хтела је да проба већи, али на ово није рачунала... (18+)

Удата сам 12 година. Одлучила сам се за потрагу за већом алатком јер је мом мужу мали, и због тога нисам могла никако да се напалим како треба. Пролазили су дани и месеци и ето просто се десило. У посету нам је дошао мужевљев школски друг Драган.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Једног јутра сам устала да испратим мужа на посао, али сам морала да уђем у собу да узмем гардеробу. У тој соби је спавао његов пријатељ и то само у боксерицама тако да сам имала и шта да видим. Одмах сам се запитала какав би осећај био да је у мени и онда сам смислила план.
Пошто сам испратила мужа, скинула сам се у секси доњи веш, легла у дневну собу, правила се да спавам и чекала да пријатељ устане и примети ме. Када се пробудио, шетао се из собе у собу и знам да ме је видео. Онда је отишао у кухињу и тад сам чула лупкање без престанка. Онда се то лупкање преселило у купатило, а ја сам смислила да као случајно ушетам.
Седео је на кади и дркао. Извинила сам се што га прекидам и помислила да ће ме тад заскочити, међутим није ништа урадио. Изнервирана отишла сам у спаваћу собу и легла на кревет. Недуго после мог упада он је дошао за мном.
- Пошто си ме прекинула сад заврши посао - рекао ми је и повукао руку да га прихватим. Само је кратко изјавио да желим да се је*ем чим сам прихватила да га задовољим ручно. Проверили смо где ми је муж и онда је почело.
Тако ме је добро ли*ао да сам мислила да сам у рају. Када је завршио рекао ми је да је и више него луд у сексу и да ми је то прва и последња прилика да одустанем. Међутим нисам се дала.
Назавао ме је кучком и ухватио за косу, тако ми га је набијао јако у уста, али такав пенис сам сањала читавог живота па ми није сметало. Усред пу*ења зазвонио је телефон, то је био мој муж. Док сам разговарала са њим наставила сам да га дркам.
Кратко је изустио "курво свршићу" и то и урадио мени по лицу, а да га није ни ставио у мене. Даље нисам морала ништа да радим јер је он преузео вођство. Опет ме је орално задовољио, а онда је кренуо да ми га набија. Прво, лагано а онда све јаче и јаче. Ја сам стењала и уживала као никад до тада.
Онда је подигао моје ноге на његова рамена и наставио да га набијам, а ја сам брзо и јако свршила. Рекао ми је да му следећи пут кад кренем да свршавам кажем и то сам и урадила. Бацио ме је на леђа и набијао га јаче него до тад. Тај оргазам ћу памтити до краја живота. Свршили смо у исто време, али њему још није било доста.
Опет сам почела да му пу*им, а он је запалио цигару и објаснио како воли да је*е удате жене, и да му је од почетка био план да ме повали. Онда ми предложио групњак што сам ја одбила. Пошто сам га одбила само ми је простачки рекао сад ћеш да видиш шта значи је*ачина и окренуо ме на колена. Онда је отишао у купатило и кад се вратио био је сав гладак. Почео је да ми га набија у гузу и све јаче и јаче уз поновно питање да ли желим у групњак или да ме развали.
Пошто је почело да ме боли пристала сам. Наставио је да га набија у вагину, а онда је у једном тренутку сео у фотељу и рекао да му га испу*им до краја што сам ја и урадила.
После тога свако је кренуо својим путем. То вече је и муж хтео да ме је*е, али пошто нисам могла више само сам га орално задовољила. Пријатељ и ја смо се је*али још неколико пута, и то једном док је муж био у кући.
Еротску исповест влажне и напаљене матуранткиње:"Наставник физичког ми је откопчао панталоне и гурнуо руку у гаћице" можете прочатати ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА