Најновије

ИЗА КАМЕРЕ: Вучић открио шта је рекао Мустафи на вечери у Сарајеву!

Премијер Александар Вучић каже да током вечере у Сарајеву није било инцидента између њега и косовског премијера Исе Мустафе.

Александар Вучић (Фото: Принтскрин)

- Ако ме питате да ли је било инцидената није било. Пристојно и нормално је да поставите питање. Није било никаквих проблема само сам му, на вечери, рекао 'јеси сам смислио или ти је неко помогао око одузимања имовине'. То сам рекао и данас - пренео је премијер у изјави новинарима који су га стрпљиво чекали, пошто није давао изјаве на конференцији за штампу.
Састанак премијера земаља Западног Балкана, на којем је учествовао, оценио је као позитивну ствар, јер, како је и раније рекао, сваки је разговор добродошао. - Имали смо одличне разговоре. Увек је добро када се разговара. Посебно сам обратио пажњу и видео да су Србија и БиХ имале истоветне предлоге, у готово свему се усагласиле пред представницима ЕУ, што је важно за наше две земље - нагласио је Вучић. Појаснио је да су се предлози односили на формирања заједничког тржишта, али и на заједничке инфраструктурне пројекте. - Као да смо се по први пут усагласили, а нисмо - приметио је, додајући да је по том питању направљен корак напред. Нисмо помињали шта је било у прошлости, чак ни у блиској, навео је, те поручио да то говори да желимо да причамо, размишљамо и понашамо се озбиљно и одговорно у будућности. Рекао је да се проблеми не могу прескочити, јер би то било забијање главе у песак. - Проблеми су толико очигледни, чини ми се да сам по питању отварања проблема био најотворенији. Мислим да смо добро разумели шта можемо а шта не можемо да урадимо - додао је Вучић и захвалио домаћинима на гостопримству. Нагласио је још да ће лично уложити максималне напоре за стабилност и мир у региону, те потврдио да планира интензивирање разговора Срба и Бошњака. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА