Најновије

НЕТАНИЈАХУ: Ништа не може зауставити израелске нападе у Сирији!

Премијер Израела Бењамин Нетанијаху негирао је наводе да је Сиријска армија погодила два авиона израелског ваздухопловства који су вршили нападе у Сирији.

Нетанијаху предводи најјачу ваздухопловну силу у региону (Фото: Синхуа, Правда)

Током конференције за новинаре у Јерусалиму Нетанијаху је говорио и о учешћу својих војних снага у конфликту у Сирији. Он је рекао да Израел се никада неће устручавати да заустави "трансфер оружја" либанског Хезболаха, додавши да је то начин на који Израел дејствује и да ће се таква пракса, сигурно, наставити и у будућности. Такође, још једном је поновио и да ни један израелски авион није погођен изнад Сирије. У најновијем у низу инцидената које је изазвала израелска авијација учествовало је четири авиона, а према наводима сиријских званичника, два авиона су погођена дејством сиријске ПВО. Како тврде, један од два авиона се срушио на Голанској Висоравни.
Израел тврди да су сиријске противавионске ракете пресретнуте изнад Јордана, и да ни један њихов авион није оштећен током операције. Дамаск је, након овог упада израелских авиона, у покрајину Кунејтра на југозападу Сирије послао додатне ПВО јединице. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА