Најновије

МОЖЕ ЛИ УВРНУТИЈЕ? Ово су најлуђи секси рекорди!

Неки од ових рекорда су заиста необични, док други тестирају све границе.

Секс (Фото: Јутјуб)

Ако сте икад провели сате у секс-сеанси, окренули се према партнеру и у неверици прокоментарисали колико је све то дуго трајало осећајући се поприлично посебно, ови рекорди ће вас вратити у праву перспективу откривајући преданост, опсесију или напросто уврнутост људи по питању секса.


1. Најдужа мастурбација икад

Мушкарац Масанобу Сато 2009. учествовао је на Првенству мастурбирања у склопу Секс-конвенције у Сан Францисцу. Његова "игра са самим собом" трајала је пуних девет сати и 58 минута, а претходни рекорд износио је девет сати и 33 минута.


2. Највише оргазама у сату - код жена и мушкараца

Научници из Центра за брачне и сексуалне студије у Калифорнији измерили су највећи број оргазама у једном сату. Рекордерка је била жена с њих чак 134 (с новим оргазмом отприлике сваких 44 секунде). За мушкарце, резултат је био пуно скромнији - држи га мушкарац с 16 оргазама у сат времена.


3. Најстарије близнакиње - проститутке

Близнакиње Мартина и Луис Фокенс започеле су своју "каријеру" у проституцији када су имале по 20 година, а за пензију су се одлучиле тек кад су напуниле 70 година.


4. Највећи пенис - опуштено и у ерекцији

Највећи пенис у опуштеном стању је дуг 24,13 цм, док њвећи пенис измерен у ерекцији 34,29 цм.

5. Највеће груди

Највеће природне груди на свету су величине 2,5 м и тежине око 50 кг.

6. Највећа вагина на свету опсега 48 цм

Иако не постоји службени рекорд, као онај проверени се држи вагина Ане Сван из Шкотске, која је живела у 19. веку. Будући да опсег вагине није једноставно измерити јер је она мишић који се прилагођава, она се отприлике одређује према опсегу дететове главе у току порођаја.

7. Највеће оргије

Јапанци су успешно поставили нови рекорд - 250 мушкараца и 250 жена које су пристали на секс у исто време и на истом месту с другима. У тим оргијама је свака поза и сваки сексуални чин био резултат кореографије, а свих 250 парова су претходно тестирани на полне болести. Читав догађај је снимљен и постоји на ДВД-у.

8. Најбројнији гангбанг

Лиса Спаракс је позната америчка порнографска глумица која је одлучила да привуче пажњу јавности обарањем врло бизарног рекорда - сексом са што већим бројем мушкараца у једном дану. Рекорд је постављен 2004. на пољској секс-конвенцији, као део Трећег светског гангбанг такмичења.

9. Најстарији отац

Његово последње дете се родило у 21. веку, а он је фармер Нану Рам Јоги из Индије. Дете је зачео са својом четвртом женом у 90-ој години живота.

10. Највећи домет сперме

Рекорд у избацивању сперме држи мушкарац чија је сперма одлетела чак 5,4 м у даљину.

11. Најстарија девица

Иако то није уобичајена тема разговора, Клара Медмор у јавности се није стидела чињенице да је девица цео живот - а то је и остала до своје смрти у 108. години живота.

12. Најстарији порноглумац

Док је фетишиста, нема страха за каријеру порноглумца. Сигео Токуда је касно ушао у бизнис - с 59 година, а још увек снима иако има 82 године.

13. Најстарија проститутка

Проституција је уопштено позната као најстарије занимање на свету, међутим овим послом обично се баве млађе жене. Изузетак и рекорд међу сексуалним радницама је 82-годишња проститутка на Тајвану, која је на улици и међу полицајцима позната под надимком "Бака". У посао је ушла с 42 године, након што је њен супруг преминуо, а кажу како своје услуге наплаћује пуно мање него друге, пише портал Експрес.хр.

Да видите колико се повећава вагина током секса, погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА