Најновије

АНЂЕЛИНА ЏОЛИ НАПАДА СРБЕ: Снажно лобира за усвајање резолуције о Сребреници у којој се тврди да су Срби силовали дечаке!

Америчка глумица Анђелина Џоли, наводно је један од активнијих заговорника усвајања резолуције о Сребреници, која би на предлог Велике Британије, почетком јула требало бити усвојена на Савету безбедности УН-а!
Анђелина Џоли (Фото: Јутјуб)

Анђелина Џоли (Фото: Јутјуб)

Како преноси српски Њузвик Армика Хелић творац је резолуције у Сребреници у којој се тврди да су Срби силовали на десетине хиљада жена и дечака у БиХ, а њена пријатељица и славна глумица Анђелина Џоли наводно је главни заговарач усвајања овог документа. Анђелина је, како наводи овај лист пружила пуну подршку Арминки Хелић, која је она мистериозна жена коју је означио председник Републике Српске Милорад Додик означио као бошњачког лобисту у Великој Британији. Хелићева је једна од седам жена у Дому лордова која је ушла у Горњи дом британског парламента као доживотни члан након што ју је у августу прошле године енглеска краљица Елизабета II именовала за баронесу, а због заслуга за Уједињено Краљевство. Познато је да су Анђелина и Арминка заједно прошле године биле у Сребреници и највероватније је након те посете славна глумица желела да питање злочина у Сребреници подигне на виши ниво. Иначе Анђелина Џоли је у свом филму “У земљи крви и меда” на свој начин описала злочине и силовање жена у балканским ратовима деведесетих година, а тај филм многи су оценили као антисрпски. Посланик СНС-а Милован Дрецун поводом ових сазнања за Курир каже: – После скандалозног филма у коме има потпуно нетачних информација она се сада залаже за усвајање ове резолуције и може се закључити да она постаје прави антисрпски лобиста.
Прочитајте још:А може ли исти венац у Скелане и у Поточаре?СКАНДАЛ: Албанци од Србије и Вучића у Бриселу траже укидање потерница за српским кољачима Тачијем и Харадинајем!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА