Најновије

Открила је да јој је покојни муж лажов и преварант: Хоће ли успети да се суочи или ће све изгубити?!

"Поново своја", дело ауторке Норе Робертс, која из године у годину, не само да не силази са листа аутора са најчитанијим насловима, већ је све више поштовалаца њене писане речи широм света.

"Поново своја" (Фото: Вулкан)

Нови живот. Нови дом. Али може ли се икада побећи од прошлости?
Шелби Померој је скрхана када јој муж погине у необичној несрећи, а његова смрт открива ужасну истину, Ричард је био лажов и преварант. Шелби остаје сама са последицама, огромним дугом и све јачим доказима да ју је бивши муж издао на сваком плану.
Сломљеног срца, али непоколебљива, Шелби је одлучна да реши проблеме, макар због своје преслатке кћеркице Кали. Враћа се кући у Тенеси, породици за коју је мислила да ју је заувек изгубила, и открива нови осећај снаге и слободе, али и наде, у згодном обличју Грифина Лота, честитог мушкарца који не би могао да је слаже све и да покуша.

Ипак, нису сви одушевљени што опет виде Шелби у граду, а када се трагови запањујућег насилног чина доведу у везу са Ричардовим мутним радњама, постаје јасно да није сигурна од њега, чак ни мртвог. Пошто јој је живот у опасности, Шелби мора да се суочи са лажима прошлости или ће све изгубити. 
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА