Најновије

ВУЧИЋ ЉУТ: "Да неће да укину патријарха?!"

Премијер Александар Вучић поручио је, коментаришући коментаре на Твитеру упућене патријарху Иринеју, да у Србији свако има право да се понаша како жели.

Александар Вучић (Фото: Танјуг принтскрин)

Он је истакао да увреде највише говоре о онима који вређају, као и да свако сноси одговорност за то
Вучић је новинарима, након састанка са патријархом Иринејом, упитан да ли је видео "непримерене" коментаре на Твитеру на рачун патријарха, рекао да свако има право да буде верујући човек или атеиста у Србији, али да не разуме увреде на рачун поглавара СПЦ. 
- Патријарх са зечјим ушима, боље да су себи ставили не те, него неке друге уши, кад се тако опходе према патријарху - рекао је Вучић, коментаришући фото-монтажу која се појавила на Твитеру. 
Премијер је рекао да је свако у Србији слободан да се понаша како жели и да сноси одговорност за то, али да то како се неко односи према патријарху, човеку таквог образовања и искуства, више говори о њему него о Иринеју. 
- Ваљда је то неки нови принцип да укинемо и цркву - рекао је и додао да га не би изненадило, сада када се појављује велики број анархиста, анархосиндикалиста, различитих група у јавности, ни да се појави идеја да треба укинути и државу, фабрике... Погледајте ОВДЕ шта је Славица Ђукић Дејановић рекла о наплати подршке Вучићу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА