Најновије

Обрадовић: Маја Гојковић је уцењена, па мора безгранично да служи режиму

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини рекао да има много разлога да председница Маја Гојковић више не обавља ту функцију, а не само то што је прекинула пролећно заседање због председничких избора.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Додао је и да почетак обарања власти почиње у Скуптини, и зато је важна њена смена.
Обрадовић оптужује Гојковићеву да месецима одбија да на дневни ред уврсти предлоге закона које кандидује опозиција, као и да избегава да закаже седницу параламента последњег четвртка у месецу када би чланови владе требало да одговарају парламентарцима. 
"Маја Гојковић намерно заказује седнице средом и петком, како би избегла уторак и четвртак, када на почетку скупштинског заседања народни посланици имају право да постављају посланичка питања. Маја Гојковић систематски месецима уназад избегава заказивање скупштинског заседања последњег четвртка у месецу, како Влада Србије не би имала обавезу да дође у парламент и одговара на посланичка питања", наводи се у саопштењу Двери.
Лидер Двери је истакао да је Гојковићева "можда уцењена", због низа наводних афера док је била градоначелница Новог Сада, па сада "служи интересима и амбицијама Александра Вучића".
"У биографији Маје Гојковић остало је нерасветљено више крупних криминалних афера из времена када је била на челу града Новог Сада, што даје основану сумњу да Мају Гојковић власт има уцењену и да из тог разлога што се њени случајеви корупције и криминала држе у фиокама владајућег режима, она мора безгранично да му служи. 
Обрадовић је упутио позив опозиционим председничким кандидатима, осим Паровићу, кога не сматра опозицијом, да не признају резултате председничких избора.  Прочитајте ОВДЕ и зашто јој је Бојан Пајтић поручио да га не дира, иначе ће се повампирити. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА