Најновије

6 СТВАРИ КОЈЕ НИСУ НОРМАЛНЕ У СЕКСУ: Сви сте их сигурно радили, а ни не слутите колико су лоше

Без обзира да ли сте у стабилној и дугој вези или сте слободни и трагате за партнером, постоје неке навике у кревету које никако нису здраве, без обзира колико стручњаци тврдили да је секс индивидуална ствар и да се не треба упоређивати са другима.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Секс би обично требало да буде једно веома пријатно искуство. Међутим, код неких људи вођење љубави може да изазове веома непријатна осећања.
Немојте их прихватати такве какве јесу, јер ако вам се дешава ових 6 ствари, онда знајте да нешто није у реду са вашом везом. Добро размислите шта вам је чинити.

Осећај кривице

Постоје ситуације када једноставно нисте расположени. Ако вас партнерка омаловажава, манипулише или вређа ваша осећања када вам није до секса, то је знак да се налазите у ненормалној вези. Иста ствар је ако вас натера да се лоше осећате, јер у неком тренутку нема превелике сексуалне апетите.

Безначајан секс

Није нормално имати регуларан секс без задовољства. То је актвност која би требало да доведе до уживања. Нормално је да у дугогодишњим везама секс временом постане рутина, јер нестане страст између партнера, али у таквим ситуацијам потребно је да разговарате са девојком како би поново запалили ватру. У новим везама понекад је потребно време, како би партнери упознали и ускладили своје жеље, али ако то настави да се дешава после више од месец дана онда је можда најбоље да на почетку направите рез и раскинете.

Заслепљеност оргазмом

Живот није само дестинација, то је путовање. Исто важи за секс. Парови који се само усредсреде на завршетак сексуалног односа, пропусте све чари интимности. Као што сте чули до сада, вагинални секс није најбољи начин да доведете партнерку до оргазма, зато се у помоћ позивају друге ствари – руке, играчке, усне, језик или стимулисање осталих делове тела, а не само гениталија.

Граница мора увек да постоји

Употреба силе и контрола могу бити проблематични када парови не разговарају о очекивањима. Потребно је да постигнете заједнички договор и имате отворену и искрену комуникацију са партнерком о фантазијама, сексуалном искуству и жељама. Ако нисте на истим таласним дужинама или она не жели да поштује границе испод којих не желите да идете, онда је најбоље да се покупите и изађете из такве везе.

Проблем са ерекцијом

Способност мушкраца да одржи полни орган у ерекцији је добар индикатор здравља и шта се дешава с његовим телом и умом. Она може да зависи од здравља, физичке припремљености и недостатка сна. Немате разлога да се бринете, ако се деси повремено, после неколико пића. Ако вам се не диже, не мора да значи да вам се не свиђа. Узбуђености код жена и мушкараца су променљиве.

Секс у порно филмовима

Гледање порно филмова може да буде здрав додатак вашем сексуалном животу, све до оног тренутка када престанете да реагујете на неке ствари са партнерком. Ако постанете превише зависни од порно филмова, то се може одразити на ваша очекивања.
Гледајте то овако. Да ли желите да једете предивно месо састављено од извештачених ствари и воска или аљкав оброк који је направљен од реалних, али укусних састојака. Ако гледате филмове, радите то јер обоје уживате у томе, а не да вам то што видите у њему представља задатак, који би требало да испробате у кревету.
Које су најлуђи сексуални рекорди погледајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА