Најновије

УВЕК ЈЕ ПРАКТИКУЈТЕ: Ову ствар у сексу жене обожавају, сигурно ће вас преклињати и тражити још

Мушкарци често дискутују о томе да ли жене воле грубости или не и обично мисле да ће испасти бољи у кревету ако буду фини и благи. Међутим, ствари у пракси стоје потпуно другачије.

Секс...(Фото: 21naturals.com)

Најновија истраживања која су спроведена, показала су су показала да 70% жена воли када су мушакрци доминантни и када су груби према њима у кревету. Наравно, када кажемо груби, не мислимо на ударање и малтретирање, већ на јачу и снажнију форму секса.
Гребање, угризи и стискање нашли су се на њиховим листама жеља, али жене су ипак издвојиле једну ствар као највећег фаворита који их доводи до лудила.
У питању је шамарање и „пљескање“ по интимним деловима. Тако је, жене обожавају ако их пљескате по задњици и нећете погрешити ако то урадите без питања. Наравно, обратите пажњу да не ударате ко „сивоња“, јер ипак нико не жели да седи на модрицама.
Жене су рекле да воле пљескање и благо шамарање јер на тај начин мушкарци показују доминацију и своју снагу. Истовремено се делови тела тако стимулишу и сексуални ужитак се повећава, тако да је то потез који би сви мушкарци требало да примењују.
Надамо се да вам је ова информација била од користи, јер ћете сада знати барем једну ствар коју жене прижељкују. Потрудите се да у вашу вечерњу рутину укључите благо пљескање које ће додатно зачинити и запалити атмосферу.
ОВДЕ погледајте који су то најлуђи секси рекорди!
Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА